Tekerde, arabayla Kafa KAfaya..

[MEDIA]http://www.metacafe.com/fplayer/1274297/autoPlay/bad_motorcycle_crash_while_trying_a_wheelie.swf[/MEDIA]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arabanın kaportasımı açılıyor banamı öyle geldi..Paylaşım için teşekkürler..

yuh yaaa... bu kadar işlek yolda, tek teker yapmaya çalışmak da aptallık ötesidir yanii.. olacak şey de olmuş zaten.. geçmiş olsun..:silent:

Yapılacak yer var, yapılmayacak yer var...
inşallah bişeyi yoktur, ama haketmiş bence... :cyclopsan

:mrgreen: yok ya bu okadar güzel girememiş birisi tekerde arkadan bir araca çarpıp içeri girmişti bayan sürücüde ne olduğunu anlamadan çocuğa pis sapık arabamda ne işin var deyip kafaya çantayı vurmaya başlamış ona çok güldüm ya o geldi aklıma :mrgreen:

Hep merak etmişimdir böyle bir durumda sürücünün halini,öğrenmiş oldum sağol erhanım :p
Bu arada birşey belirtmek istiyorum.Toplum olarak biraz değişik insanlarız.Tektekerde giden bir elemanı görünce hayranlıkla izleriz,kazaya karıştığında falan yerin dibine sokarız,böyle öküzlerden bizi uzak tutmasını dileriz tanrıdan.Ne derece tutarlıyız ?

Hep merak etmişimdir böyle bir durumda sürücünün halini,öğrenmiş oldum sağol erhanım :p
Bu arada birşey belirtmek istiyorum.Toplum olarak biraz değişik insanlarız.Tektekerde giden bir elemanı görünce hayranlıkla izleriz,kazaya karıştığında falan yerin dibine sokarız,böyle öküzlerden bizi uzak tutmasını dileriz tanrıdan.Ne derece tutarlıyız ?

öpüyorum caniimmm seni yanaklarından ;)

Bu topicte kesin kavga çıkar söylemedi demeyin.Biri taşı attı kuyuya.......

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
trajı komik geldi bana güleyimmi ağlayayımmı şaşırdım dorusu

Musait bir yolda veya alanda yapılanlar evet yetenekleri gostermek icindir.
Tek tekere kalkıyorsun ve tek seritli bir yolda ( sanıyorum burası birde ters serit ) insanlara kendini kanıtlamak icin.
Be andaval hiçmi kafan calısmıyor kendini zaten kask takmayarak dusunmuyorsun kask kafalı ya karsına bir yaya yada arac cıktıgında onun canına neden kastediyorsun.
Boylelerine alkıs degil direk suratının ortasına bir osmanlı tokadı lazım.
Belki o zaman devreler yerine oturur..

Aslında araba yanlış sollama yapmış yani bide sanki arabanın kaputu açılmış gibi yoksa banadamı öle geldi :cyclopsan inş. fazla bişe olmamıştır paylaştınız için teşekürler!..:rendeer:

Geçen gece caddebostan sahildeki yürüyüş yolunda, soba borusundan yapılmış egsozu ve sökülmüş kafa grenajıyla bir adet CBR125 ve bir adet TVS-Apache ile, insanların bulunduğu (çoğu alkollü) öyle dar bir yolda, hem de yüksek süratle, dakikalarca tek teker yapan 2 apaçiyi şiddetle kınama ihtiyacı hissettim bir an.

Allah akıl fikir versin bunlara başka ne diyeyim::angry2::::angry2::

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Bu adamı öncelikle hemen hastaneye kaldırıcaksın. Eğer yaşarsa tüm tedavileri bittikten sonra, hastaneden çıkarken eşşşşekk sudan gelinceye kadar döveceksin!!! Sonra yine hastaneye göndereceksin, akıllansın da trafiğe açık alanda bu tür gereksiz şovlar yapmasın diye... :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar