59 yaşında halen yarış motosikletine binip ,arkandakine artislik olsun diye gazlarsan sonun böyle olur işte. Zerre üzülmedim.
Öyle ya da böyle aramızdan ayrıldı, Allah Rahmet eylesin, arkada bıraktıklarına Allah'tan sabır diliyorum.
Ölenin arkasından yazdığın şeyler hiç hoş şeyler değil. Ölümüne sebep olan kullanım tarzını tasvip etmeyebilirsin, belki hiçbirimiz etmeyeceğiz. Ama bu şekilde buraya yazman aynı ruhu paylaşmadığımızı gösteriyor. Lütfen kaybedilen bir canın arkasından söylediğin ve yazdığın sözcüklere dikkat et. Senin, ölümü sonrası zerre kadar üzülmediğin insan için burada üzülen çok kişi var, en azından onlara bir saygın olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:06 ----------
İnsanlar nasıl otomobilde yada daha büyük ulaşım araçlarında yolcu pozisyonunda iken geçirilen kazalarda hayatlarını kaybediyorlarsa, motosiklette artçı olan kişinin hayatını kaybetmesinde de şaşılacak ya da farklı bir tepki gösterilecek durum görmüyorum, hiç kimse bir diğerini silah zoruyla artçı alarak oturtmuyor, herkes bu tehlikenin farkında. Benim tepki verdiğim konu, yazılan hoş olmayan şeyler; Arif o kızı zorla mı alıkoyup arkasına oturttu? O kız arif ile arasındaki yaş farkını bilmiyor muydu sevgili olurken? Geçin bu boş konuşma ve yazışmaları, motosiklete de binmeyin zaten o da şeytan işi... Herkesin farklı bir dünyası var. Bu dünyalara saygılı olun, baktınız hoşunuza gitmiyor, o halde başınızı başka tarafa çevirin. Tepkinizi o dünyaları paylaşmayarak verin. Hiç kimse bir başkasını yaşam şeklinden ötürü yargılamamalı. Kaybettiğimiz her iki can için bir kere daha Allah'tan Rahmet ve arkada bıraktıklarına sabır diliyorum. Allah hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın.