arkadaşım adam motosiklet şovmeni, kaç senedir motosiklet kullandığı yada ne tip başarıları var eller falan sayılamaz bile. tanınmış kişi, magazinle otla bokla değil motosikletle tanınmış, nesillerin muhabbetlerine konu olan insanlardan biri. bak sen şimdi anlamadın ben böyle memleketin diye isyan ediyorum ya konuyu çok sevdiğin reisine bağlayacaksın ya hani, sen şimdi onu bi köşede bağla... ben başka okuyan insanlar için yazıyorum. başta yazdıklarıma ek olarak, bu adamın yaşam tarzı kimseyi ilgilendirmez kardeşim. ister 20 yaşında kadınla birlikte olur isterse eşcinsel olur kimse böyle birşey ile yargılayamaz. yargılayan bağnazdır, beyinsizdir, yobazdır. benim isyanım, motosiklet kullanan bu konuyu insanlara entegre eden bilirkişilerin karşı tarafın hataları ile ölüyor olması. bak sayıyorum, barkın niye öldü ? boğaz köprüsü girişince gece karanlığında yürüyen bi amele yüzünden değilmi ?
hep karşı taraf. empati kur epmati.. yarın domuzun biri sen ışıklarda beklerken üzerine çıkar, senin alakan bile olmayan bişekilde sakat kalırsın ünlü değilsin diye unutulur gider. neden biliyor musun arkadaşım ? medeniyetin var olduğu yerlerde kurallar vardır, sen şimdi anti tez üreticeksin kesin adam çok hızlıydı falan diye değilmi? adam akrobat akrobat, o öküzün oğlu kurallıca dönseydi zaten arif çarpmazdı, o davar karanlıkta otobanın ortasında yürümese barkın çarpmazdı. vesaire vesaire. yineliyorum, bütün motosiklet sürenlerin tanıdığı insanlar bir bir ölüyorken isyan etmiyor olmak zaten başlı başına sorun.
normalde ciddiye alıp yazmam bile ama benim gibi düşünen çok fazla insan var ve yazmıyor konuşmuyorlari bıktı insanlar bıktı artık bıktı amk.