arkadaslar yapımı kolay ama meslek sırrısoyle dıyım sızıe grafıkerlık te yapıyorum cızdıgım tasarladıgım resımlerı ped olarak urete bılıyorum yanı ıstedıgım herhangı bı resmı tank ped yapa bılırım yada cızdıgım herhangı bı resmı de olur
![]()
burada fikir soruyorsun herkes sana yardımcı olmak için fikrini söylüyor, senin bildiğini söylediğin şeyi soranada meslek sırrı diyorsun, sence bu doğrumu:silent:
burada hepimiz bilgilerimizi paylaşarak birbirimize faydalı olmak için varız :cat: forumun amacı bu
arkadaşım ben eski pad'ımı MAZOT ile sökmüştüm,
hemde boyayı parlatıyor ve su tutmasını engellıyordu
tavsıye ederıss,
burada fikir soruyorsun herkes sana yardımcı olmak için fikrini söylüyor, senin bildiğini söylediğin şeyi soranada meslek sırrı diyorsun, sence bu doğrumu:silent:
burada hepimiz bilgilerimizi paylaşarak birbirimize faydalı olmak için varız :cat: forumun amacı bu
not :gercekten kusura bakmayın meslek sırrı dıye ınce bı espırı yapmıstım ama yanlıs anlasılmıs olsun sız affedın![]()