Tank ped

arkadaslar yapımı kolay ama meslek sırrı :) soyle dıyım sızıe grafıkerlık te yapıyorum cızdıgım tasarladıgım resımlerı ped olarak urete bılıyorum yanı ıstedıgım herhangı bı resmı tank ped yapa bılırım yada cızdıgım herhangı bı resmı de olur ;)

arkadaslar yapımı kolay ama meslek sırrı :) soyle dıyım sızıe grafıkerlık te yapıyorum cızdıgım tasarladıgım resımlerı ped olarak urete bılıyorum yanı ıstedıgım herhangı bı resmı tank ped yapa bılırım yada cızdıgım herhangı bı resmı de olur ;)

burada fikir soruyorsun herkes sana yardımcı olmak için fikrini söylüyor, senin bildiğini söylediğin şeyi soranada meslek sırrı diyorsun, sence bu doğrumu:silent:
burada hepimiz bilgilerimizi paylaşarak birbirimize faydalı olmak için varız :cat: forumun amacı bu

burada fikir soruyorsun herkes sana yardımcı olmak için fikrini söylüyor, senin bildiğini söylediğin şeyi soranada meslek sırrı diyorsun, sence bu doğrumu:silent:
burada hepimiz bilgilerimizi paylaşarak birbirimize faydalı olmak için varız :cat: forumun amacı bu

::plus1::::plus1::::plus1::

Kesinlikle :cat:

çıkar tırnağına sonrada benzinle bi güzel sil hiç bişey olmaz korkma bezi ıslat benzinle sil 8 sahde ve hoş duruyo bence 9 da olabilir benim fikrim

kesinlikle katılıyorum size.
arkadaşın yaptığı hoş değil...

arkadaslar kusura bakmayın gec yazdım yorumları sımdı okudum tank pede gelınce yapımı aslında cok kolay ıstedıgnız resmı alın gıdın bı reklamcıya (ısını bılen ) sıze o kalıtede resmı cıkartsın sızde yapıstırın bukadr basıt

not :gercekten kusura bakmayın meslek sırrı dıye ınce bı espırı yapmıstım ama yanlıs anlasılmıs olsun sız affedın :(

reklamcıya gidildiğinde sadece inca yapışkan folyonun üstüne bu deseni basarak vericektir dolayısıyla orjinal tank padler gibi kalın vs olmadığı için sağlıklı olmayabilir ama tank padlerde kullanılan malzemeye baskı yapıyorlarsa ona bişey diyemem. Desenler hakikatten hoşmuş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Bugün En Ucuz Bi Tank Ped 25 Tl Bildiğim Kadarıyla..
Google'dan Bulduğunuz Tankped Resimlerini Flash Disk yada Cd Vasıtası İle Her Hangi Bi Copy Center'a Götürdüğünüzde 5 Tl'ye A3 Boyutunda Yaklaşık 5-6 Tankped Bastırabilirsiniz. Orjinali Gibi Kalın ve Sağlıklı Olmaz Fakat 25 Tl Verip Bi Kere Kullanacağıma 5 Tl'ye 6 Tane Çıkartır Her Ay Bi Tane Kulanıp 6 Ay İdare Ederim. Aşağıdaki Resim Benim Motosikletim. Ön Çamurluktaki Fake Tank Pedi Bu Şekilde Yaptım. Islandığında Falanda Çıkmıyor. Sadece Yapıştırmadan Önce Zemini Temizlemeniz Yeterli..

Tank PAd aratıyorum bu cıkıyor :D Hem konu hortlasın hemde google 'da ki yerimiz yükselsin :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar