Tailgunner Egzost

Arayacağım arkadaşı, çok teşekkürler....Bu naneler 449 $ + 77 $ kargo olarak gelebiliyor Türkiye'ye şu an... Bayağı da bi para...

Bak yeni egzoz aldım daha...sen beni iyi dinle...birincisi 77$ kargo lafına bakma...eğer slip on egzoz değilde full sistemse boyutlardan dolayı ancak ups dhl gibi şirketlerle gönderiyorlar ve acaip pahalıya geliyor...Kargo olayını özellikle sor ne ile gönderiyorlar hangi servisle diye mesela usps priority mail dir büyük ihtimal ama işte onlar kabul etmiyorlar...ikinci olarakta forumdan ledo isimli kullanıcıda hatırladığım kadarıyla gv650 ye vance&hines takmıştı ki bende dragstara vance&hines taktım sonuçlar muazzam...çıkarılıp takılabilen susturucuda var...ses olarak gerçekten harika geçenlerde videoda eklemiştim bir yerlere...fiyatıda 330 dolar kadar ama yurtdışından tanıdık filan bulsan iyi olur...

Türkiyede hazır bulunanlar bunlar.üretici kişi ile zamanında telefon ile görüşmüştüm, diğer teferruatları istemediğimi belirtip , sadece egzost tüpü kısmınından 2 adet en son 1000 lira fiyat almıştım.

1000 lira 2 adet, yani tanesi 500 müydü? Ya burada ses malzeme işçilik de önemli. Benim seçtiğim ürünler tamamen Amerikan ve adamlar Harley için artık standartlaşan ürünler üretiyorlar. Özellikle dönen aksamdaki rulmanları ısıya dayanıklı özel seçiyorlar.

Gönderdiğin youtube videosundaki sese hayranım zaten. GV650 nin biraz spor kaçan sesini nasıl da derinleştirmişler, helal olsun....Adamlarla yazışıyorum, eğer 2 adet seçersen kargo toplam 97 $'a düşüyor. Başka almak isteyen varsa konuşalım :cat:

Rolanti sesin dehşet olmuş :cat:

sahibinden com daki ilanda , satılan ürünün aynı zamanda videosuda var.bunu seyredebildinizmi ?

1000 lira 2 adet, yani tanesi 500 müydü? Ya burada ses malzeme işçilik de önemli. Benim seçtiğim ürünler tamamen Amerikan ve adamlar Harley için artık standartlaşan ürünler üretiyorlar. Özellikle dönen aksamdaki rulmanları ısıya dayanıklı özel seçiyorlar.

Gönderdiğin youtube videosundaki sese hayranım zaten. GV650 nin biraz spor kaçan sesini nasıl da derinleştirmişler, helal olsun....Adamlarla yazışıyorum, eğer 2 adet seçersen kargo toplam 97 $'a düşüyor. Başka almak isteyen varsa konuşalım :cat:

Rolanti sesin dehşet olmuş :cat:

kargoya usps priority diyolar ama öyle göndermiyorlar...dikkat derim!

sahibinden com daki ilanda , satılan ürünün aynı zamanda videosuda var.bunu seyredebildinizmi ?

Şimdi farkettim. Gaz açmalarda kaplan kükremesine benzer ince bir ses geliyor, ben çok beğenmedim. Youtube linkindeki ses beni daha çok doyuruyor...

kargoya usps priority diyolar ama öyle göndermiyorlar...dikkat derim!

Sağol arkadaşım, dikkat edeceğim. Alırsam kargo dahil fiyat alacağım. Bu başlıkta son fiyatı duyururum.

Gatling egzost ( bu silahın adı gatlindir.) yapımını aşağı yukarı 3 aydır ciddi ciddi düşünüyorum. Size gönderdiğim you tube videosuda referans aldığım bir videodur.

sahininden com daki ilandaki üretici ile konuşmamda kendi yaptığı egzostu 650 CC nin altında br motorun çeviremeyeceği bilgisini alınca , oturup ciddi ciddi, düşük motor hacminede çalışacak bir şekilde bunu nasıl yaparım hesapları yapmaya başladım ( bu aralar zügürtüm bu yaza yetiştirebilirsem ne ala)

Öncelikle gaz açılınca o Jaugar kükremesi gibi çıkan sesin ne olduğunu anlayabildiğim kadarıyla açıklayayım. iki egzost videosunu seyrettiğinizde şunu göreceksiniz Gv 650 ye takılan egzost 20 cm civarında bir parça dıştan gatling namlu ucu görüntüsü varken içinde birden fazla metal pervane var.egzost çıkışından atılan gaz bu pervaneleri çevirerek egzost ucunu çeviriyor. ( TT customda aynı egzostun takılı olduğu ödül almış bir model var. bizzat gidip inceledim ) yani egzost gazı egzost tüpünün ucuna kadar gelebildiği için ses gümbür gümbür çıkıyor. ancak dönüş hızı yavaş.

Diğerinde ise durum şöyle açık bir şema olmadığından dolayı , yine benzeri bir pervane mekanizması olduğunu tahmin ediyorum.Ancak burada amaç egzost sesinden çok, uzun ve ağır olan egzostu çevirebilmek olduğu için, manifolttan gelen boru direkt 60 cm civarındaki gatling aparatını çeviriyor.o çıkan ses bu namlunun dönüş hızından dolayı havayı yarmasından dolayı çıkan ses.Kesin rakam verebilmek için üretici ile konuşmak veya devir sayıcı takometre ile bizzat ölçmek lazım ama tahminin dakikada 1000 deviri rahat geçiyordur.Çok güzel ama bütçemin üzerinde bir egzost.

Beyler Amerikalı dayılarla konuştum. Egzost için şu an son fiyat :

449 + 77 $ (Tek kişi)

449 + 48 $ (Çift kişi)

Var mı isteyen makinalıyı :p

Mr. Kaplan,

Thank you for your inquiry. Yes. Suitable and very good for your bikes.
Shipping to Turkey is no problem. We have shipper there several times before. Shipping cost is on website when you place order.
I believe you need a TR-304 (2.25" adapter) for the GV650.

Thank you for your inquiry.
Please have a look at our universal / custom fit models here:
http://tailgunnerexhaust.com/rotary-...ail08.php?id=7
From our FAQ: http://tailgunnerexhaust.com/faq08.php
WILL A TAILGUNNER™ FIT MY BIKE?Most likely. Tailgunner® exhaust models are available as direct-fit, bolt on applications for specific models in which case they are a very simple "plug and play" installation. We also offer universal slip-fit systems, which are designed as custom, i.e "universal" installations. The universal models will fit a variety of motorcycle makes and models with exhaust headers ranging from 1.5" through 2.5". Just determine if there is 4" or 5" (depending on Tailgunner model) diameter of clearance where the mufflers will mount on the bike and what the outside diameter size the exhaust pipe is where the muffler slips on. All universal models include a support bracket on the backside of each model. Tailgunner® universal fit models are a simple installation on many bikes. With others a certain amount of modification, such as a support bracket or extension will be required. This is an expected and enjoyable part of custom motorcycle building. Tailgunners® are mounted on everything from stock Harley Davidsons to metric cruisers and sport bikes and will slip-fit onto most after-market exhaust systems as well. American or Metric.
Stock universal models have a 2.5" inlet size. Adapters are available and required for smaller exhaust head pipe sizes.Right and left side orientation is determined by sitting on the motorcycle.
Please also see the metric and European photo gallery here:
http://tailgunnerexhaust.com/metric_...an-gallery.php
Let me know if you have any other questions.

On Jul 13, 2010, at 8:51 AM, [email protected] wrote:

EMAIL INQUIRY FROM WEB SITE:

Name: Serdar KAPLAN

Email: [email protected]

Sign me up for your email newsletter: No

Hello,

Me and myfriend admire your exhaust. We want to order 2 ea TOPGUNNER. Is it suitable for Hyosung GV650? Do we need to order adaptors? And the most scary question for us, how is it to ship Turkey 2 pcs? Thanks a lot...

Charles Giordano
[email protected]
Phone: 508-693-1944
www.tailgunnerexhaust.com

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar