bu yönden bakınca haklısın aslında fiyatı şu an iyi zam yapılmazsa tabi ki eğer yapılırsa suzuki zaten türkiye de bitti bitecek kendini öldürür bana bu motor suzukinin can simidi olacak gibi geliyor bu sebeple artırmazlar gibi geliyo
İnşallah bakalım.
Ya zaten kafayı dışarı uzatınca şu çinlilerde olmasa ufak motosikletler kızılay dağıtmış gibi hep aynı marka model hatta bazen farklı kişilerin aynı marka model renk motosikletleri yan yana geldi mi kuryelerin yeni buluşma noktası belirlediğini zannediyorlar
---------- Post added at 01:01 ---------- Previous post was at 00:54 ----------
tamamen tercih meselesi 250cc sınıfında naked makine yoktu sym hariç oda japon değil. Suzuki lastiğine kadar japon hiç bir parçası çinde üretilmiyor dolayısıyla fiyat olarak pahalı. Motor ömrü olarak bence sıkıntı yaşatıcak bir motor olmaz kalitesi belli. Üzerindeki gösterge panalinden bile kalite olduğu belli hangi modelde bu panel var cbr damı ninjadamı? Gelmeden önce tahminim 13bin tl civarındaydı bakalım gelince ne olucak. Param olsa düşünmeden alır yıllarca kullanırım. Şimdiden daha 1 sene oldu olmadı cbrdan gelen sesler konuşuluyor mekanik olarak ömrü nedir bilemiyoruz, ninja desen adam yıllardır aynı kasayı satıyor yeni makyajı gösterge panelini beyaz yaptı bildiğin midibüslerdeki panel yani sene olmuş 2012i... sorunsuzluk ve uzun yıllar kullanım için bence parasını hak eden bir motora benziyor.
Markanın gözü kör olsun
Şimdi konu suzuki olunca birden göstergeler kıymete bindi dimi
Yanlış anlamayın hocam doğrudan size yazmadım sadece örnek teşkil etmesi babında yorumunuzdan alıntı yaptım