http://www.motosiklet.net/forum/sat...i-garantili-bayiiden-kredi-imkani-mevcut.html
sinner34 bu senin gsr 600 için verdiğin fiyatı suzuki bayisi bana 20 bin tl fiyat verdi bu ne iş ? Alt bayi denilen şey şudur arkadaşlar Suzuki alt bayiyi arar gel arkadaşım elimde sıfır ama bir yaşında, iki yaşında motor var der bu alt bayilerin işine gelirse gider alır üstüne karını koyar satar Böylelikle suzuki stoklardaki ürünlerini sıfırlamış olur olay budur ...
ee nedemeye çalıştın onu anlamadım şimdi

19500 de ben verdim şimdi sana fiyat ne olucak şimdi

hadi git bayiye versin sana 19.500 ün altına

ayrıca GSX-R 1000 38.500

varmı daha aşağı fiyat alabileceğin bir yer bi araştır bakalım artı bahsettiğim makineler kasada daha

)
---------- Post added at 18:05 ---------- Previous post was at 17:57 ----------
Gelelim sana

)
Anladım. Sen suzuki alt bayisi gibiyim diyorsun eyvallah, Suzukinin asıl bayileri buradaki ilgilenen arkadaşları(ben motorla ilgilenmiyorum ya neyse) 9850 TL olarak bilgilendiriyor, üstüne bir de sitesine yazmış(şimdi gördüm) 9850 TL diye. Sen alt bayiyim, bilgim var ~13000 TL civarı diyorsun. Aradaki +3000 TL farkı hiç anlamadım...
Hocam şimdi Geliyorsun bayiiye
GW250 İnazuma Street 2012 9.845 Tl ödüyorsun

temmuzda gelen partiden alıyorsun aynı fiyata

) hee dersenki ben temmuzu bekliyim motoru bir göreyim öyle alayım

ozaman dediğim rakama alırsın

bu biiir

ikinciside şu hatırlarsanız 58 bin TL idi Suzuki GSX-R 1000

birden hiç duyurmadan 41 lere 43 lere hatta 39 lara indi rakamlar yani suzuki diyorki hiç birşey farketmez benim için

58 ede satıyorum 39 ada

43 ede

9.850 ye satıyorsam şimdi 13 ede satarım mantalite bu. daha fazlada uğraşamam

klavye başındaki böyle anlamsız ithamlarınızla

gelirsiniz mağazama veya bayiime

orada açıklamasını yaparım ben size face to face olarak

---------- Post added at 18:07 ---------- Previous post was at 18:05 ----------
Suzuki bunun fiyatını resmi internet sitesine ürün daha gelmeden 9850lira olarak belirleyip koymuş ve eylül sonu demişse kalkıpta sağdan soldan duyulan bilgilere itibar etmek bence yanlış olur.Bu adamlar bu motoru 13 liraya getirecek olduktan sonra her zamanki gibi hiç getirmezler daha iyi.
herzamanki gibi hiç getirmezler derken inazuma bu sene çıktı zateN. ayrıca bir sürprizle GSX-R 250 de gelebilir söylenen dedikodular arasında buda mevcut