İlkan nerelerdesin sen,hep forumdasın ama sahalarda göremiyoruz seniVatana Millete Hayırlı Olsun.
Fiyat açıklanmış ama bana suzukinin kendisi mailde belirtti yaz sonu diye anlamadım bundan birşey :S
10.000 etmez diyen arkadaşlar ne bekliyolar ? Tek silindir CBR 250 9.500.Bence bu motor için normal bi fiyat.Bizim insanımız 10.000 deyince tabi hemen aklı 2. el 600 lüğe gittiği için pahalı der.Diğer 250cc sıfır motorlara göre gayet normal fiyat.Ki bence CBR 250 den çok daha kalitelidir
10.000 etmez diyen arkadaşlar ne bekliyolar ? Tek silindir CBR 250 9.500.Bence bu motor için normal bi fiyat.Bizim insanımız 10.000 deyince tabi hemen aklı 2. el 600 lüğe gittiği için pahalı der.Diğer 250cc sıfır motorlara göre gayet normal fiyat.Ki bence CBR 250 den çok daha kalitelidir
ama sımdı kullanırken onumuzdekı hersey o gosterge benım gıbı acemıler ıcın vıtes gostergesı bulunmaz nımet hele gunumuzde yakıt gostergesıden calan markalar varkenKesinlikle ama bu forumda göstergesinden dolayı bir övme furyası oluştu fiyatını duyunca daha da bir gaza geldik fakat dediğim gibi bakmadan almam abiiiNiyetim çok ciddi ama hayal kırıklığına uğrayacağımızı pek düşünmüyorum. Bu motosiklet suzukinin can simidi olacak gibi.
İlkan nerelerdesin sen,hep forumdasın ama sahalarda göremiyoruz seni
Yiğiti tanıyormuşsun,gsf 600 banditle kaza yapmıştı,bacağı fena kırmış,senin kulağını çınlattık haberin ola![]()
İnazuma'ya rahat 10 yıl binilir.10 bine 2000-2001 600 lük alır,5 bin masraf eder 5 binden fazla benzin+yağ mazrafı yapar 1 yada 2 sene biner.ya çöpe atar yada kelepire satar20 bin zarar eder
10 bine suzuyu alırım 5 sene binerim 5 bin benzin+yağ+servise veririm zarardan çok kar ederim işim görülür![]()
bende aynen dediğin gibi yapıcam cbr baslayıp gw250 devam hos baslangıc ıcın gw bıle olur ıkı koruma demırlı mıs gıbıde makıne yok ortadaiyice aklımı karıştırdu lanet ya...
cbr 125 mi 250 mi diye açok aradayken şimdi de 125 alıp seneye inazuma mı baksam diyorum...shit...
madem ekim de gelecek şimdi niye fiyat veriyolar..ekimde şimdiki fiyatla aynı mı olacak...
bende aynen dediğin gibi yapıcam cbr baslayıp gw250 devam hos baslangıc ıcın gw bıle olur ıkı koruma demırlı mıs gıbıde makıne yok ortada