nekadar sağlıklı bir kullanıcıda olsan 250 cc önermem ama iyi kötü motor sürmeyi biliyorsan koruma demiriyle bir sorun çıkaracağını sanmıyorum ama ben hiç motor kullanmadım acemiyim diyosan Allah korusun 250 cc lik makine seni duvara gümletir gaz açmayı bilmiyorsan tabiDirek başlama motoru olarak düşünülebilir mi ki? Hani sakin bir kullanıcı için ne kadar sağlıklıdır? Şöyle güzelce koruma demirleri falan.
yalnış düşünüyosun motorun fiyatı sadece grenajdan ibaret bi şey mi?o sınıfta birde sym var ki...
hakkı yenmeyecek cinsten..
lakin;
suzuki ve sym yanlış fiyat politikası uyguluyorlar...
grenajları motor fiyatına çıplak motor satma derdindeler...
tutarmı?
10 tane satılacaksa o fiyata ancak 2 tane satarlar...
Bu konu aşağıdaki linkte ayrıntılı olarak var.
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/96529-suzuki-inazuma-250-cc.html
yalnış düşünüyosun motorun fiyatı sadece grenajdan ibaret bi şey mi?
tabikide hayır sende gt 250r var sanırım onda grenaj bol diye bol para vermişsin sanırım şuna kalıbımı basarım o grenajsız inazuma bu fiyata alabileceğin hyosunglardan daha sağlam daha iyi duran bana göre daha şekilli ve daha uzun ömürlü bi motor sen grenaja para verebilirsin ama ben ve benim gibiler genelde rahatlık ve sorunsuzluk ararlar ve bunu suzuki gayet iyi şekilde karşılıyor ve iyi bi fiyata bunu sağlıyor
Fiyatı konusunda bir şey okumadım
bu yönden bakınca haklısın aslında fiyatı şu an iyi zam yapılmazsa tabi ki eğer yapılırsa suzuki zaten türkiye de bitti bitecek kendini öldürür bana bu motor suzukinin can simidi olacak gibi geliyor bu sebeple artırmazlar gibi geliyoHocam mesele sağlamlık değil ancak 9500 gayme bile naked tarzı 250cc bir motosiklete fazla
örneğin
Nasıl ki cbr 125 tvs apache yada cbf150 ile aynı para değil ve olması beklenilemezse
Aynı şekilde bir cbr 250 ile suzuki inazuma da aynı fiyat olmamalı. Bana kalırsa 250cc naked bir motosiklete 9000 üzeri verilen her kuruş haksız yere alınıyor. Yani sonuçta diğer racing motosikletlere göre bir artısı yok üstüne üstlük eksisi var. Bu durumda da aynı parayı vermek açıkçası benim içimden gelmez
yalnış düşünüyosun motorun fiyatı sadece grenajdan ibaret bi şey mi?
tabikide hayır sende gt 250r var sanırım onda grenaj bol diye bol para vermişsin sanırım şuna kalıbımı basarım o grenajsız inazuma bu fiyata alabileceğin hyosunglardan daha sağlam daha iyi duran bana göre daha şekilli ve daha uzun ömürlü bi motor sen grenaja para verebilirsin ama ben ve benim gibiler genelde rahatlık ve sorunsuzluk ararlar ve bunu suzuki gayet iyi şekilde karşılıyor ve iyi bi fiyata bunu sağlıyor