Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar ilk yorumumu buraya atmak istedim öncelikle herkeze selamın aleküm bende 250 cc katagorisinde motor alıcam formmu bayadır araştırıyorum ve sanırım suzukiye aşık odum aslında cbr250r almayı düşünüyodum ama bu cc lerde o gürünüş hevesli çocuk havası vericek biraz ayrıca ikside 25 hp suzuki 2 silindir torkunun daha iyi olucanı düşünüyorum son hızdan dahaçok seriligi önemli benim için hayırlısıyla gelsede incelesek yakın dan görsek sabır sabır

İki silindirlinin torku daha iyi olacak diye birşey yok. Arada dikkate almaya değer bir fark olmayacaktır.

Inazuma ile ilgili son haberler nedir acaba.. geliyor mu bu motor.. bilgisi olan varsa paylaşabilir mi.. sanıyorum nisan falan deniliyordu ama.....

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
kesınlıkle 250 sınıfının en yakısıklısı degıl ama saglamı olacagı kesın bu arada favorım gelsın helebı alıcaz mecburen alet manyak

bende alacağım bu aleti ama ne zaman gelecek... sanırım 10 lira falan galiba..
ama yabancı sitelerde araştırdığım haberlere göre suzuki bu modeli sadece çinde ürettiriyor..
bir ilki yapıyor.. suzuki

Bir ilk değil Suzuki birçok düşük cc motosikletini çin fabrikasında üretiyor.Bu ürünlerinin kalitesiz olduğunu göstermez... Sen al da binelim :D

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
çoğu malların çinde üretilmesinin asıl nedeni...maliyet daha ucuz...
mesela japonya da 100 wattlık bır lamba 1 saat çalışıp 5 lira elektrık faturası çıkartırsa, çinde daha az elektrik faturası çıkartır...
bilmem anlatabildim mi...

Inazuma ile ilgili son haberler nedir acaba.. geliyor mu bu motor.. bilgisi olan varsa paylaşabilir mi.. sanıyorum nisan falan deniliyordu ama.....

Geçen bayiye sorduğumda haziran gibi kapora almaya başlayacağız, temmuz ayı içerisinde de gelmesini bekliyoruz dedi. Gemi yana yattı, çamura battı durumu olursa (ki genelde oluyor) ağustos gibi gelir gibime geliyor. Bu sezon bu motoru görmeden alan arkadaşlar haricinde yollarda pek göremeyeceğiz sanırım. Bu arada bayi için mi? İstanbul için mi? söylediler tam anlayamadım ama 84 tane gelecek ilk etapta dediler.

X ismindeki bir kadın ile aynı isme sahip hayat kadınını o ana göre değerlendirmeye benzettiğim bu marka çatışmasını henüz bebekken görmek gerek diyenlerdenim.Fizik ve bilim Hyosung kullanıcılarının bihaber olduğu dallardır.Alper arkadaşımız gibi bilinçli olduğuna inandığım kişilerin kullanım standartlarını koruyabilen algıları ile herhangi bir motoru henüz kağıt üzerinde tasarlarken bile depo boyutu ve kuyruk tasarımının kaç km max görebileceğini tahmin edebilecek şahıslar varken bu ülkede kıyaslamanızı canı çıkarılmamış motorlarla yapmanızda fayda görüyorum.Hyosung kötü bir marka değildir.Tek kötülüğü motorun deposuna dikkat 300 göremez uğraşmayın yazmamış olmalarıdır.

üstad ne laf ettin be:)

Alıcak durum olmasada büyük bi hevesle bekliyorum bakalım. Fotoğraflarda vs baya bi hoşuma gitti. cbf150 düşünürken simdi aklımda sadece bu var :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Alıcak durum olmasada büyük bi hevesle bekliyorum bakalım. Fotoğraflarda vs baya bi hoşuma gitti. cbf150 düşünürken simdi aklımda sadece bu var :)

yakinda honda cbf'yi inazuma fiyatina ceker bu hizla giderse :(

yakinda honda cbf'yi inazuma fiyatina ceker bu hizla giderse :(

Sevgili o da olur, o da olur :)

Bekleyenleri var bakalım Inazuma'nın. Geldiğinde nasıl bir talep olacak göreceğiz.

Bu arada, nete yeni videoları da düşmüyor sanırım. Hep izlediklerimi tekrar tekrar izliyorum. Hani yeni bir video falan olursa link atın bizde izleyelim :)

mail attım,CEVABI:
Suzuki GW250 Inazuma bütün Avrupa ülkeleriyle eş zamanlı olacak şekilde Ağustos sonu Eylül ayları başı gibi satışa sunulmak planıyla üretim aşamasındadır. Yetkili satıcılarımız talep toplamaktadır.

Fiyat konusundaki amacımız o tarihte de fiyatı bu düzeyde tutabilmektir. Zira bu fiyat aralığı da ilgili sınıf için iddialı ve bizleri de zorlayan bir fiyattır.

Kırklareli ve Tekirdağ civarında sadece yetkili servislerimiz bulunmaktadır. Satın alım için İstanbul yetkili satıcılarıyla şimdiden iletişime geçmenizde fayda var. Göreceli olarak yakın ve bulunduğunuz bölgeye daha önce satış yapmış olan Florya Batuhan Motor ile görüşebilirsiniz.

0212 592 88 33 irtibat telefonudur. Erkan Bey veya Sevgi Hanım ile görüşebilirsiniz.

İlginize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Ali Karakoç

Suzuki A.Ş.

mail attım,CEVABI:
Suzuki GW250 Inazuma bütün Avrupa ülkeleriyle eş zamanlı olacak şekilde Ağustos sonu Eylül ayları başı gibi satışa sunulmak planıyla üretim aşamasındadır. Yetkili satıcılarımız talep toplamaktadır.

Fiyat konusundaki amacımız o tarihte de fiyatı bu düzeyde tutabilmektir. Zira bu fiyat aralığı da ilgili sınıf için iddialı ve bizleri de zorlayan bir fiyattır.

Kırklareli ve Tekirdağ civarında sadece yetkili servislerimiz bulunmaktadır. Satın alım için İstanbul yetkili satıcılarıyla şimdiden iletişime geçmenizde fayda var. Göreceli olarak yakın ve bulunduğunuz bölgeye daha önce satış yapmış olan Florya Batuhan Motor ile görüşebilirsiniz.

0212 592 88 33 irtibat telefonudur. Erkan Bey veya Sevgi Hanım ile görüşebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Ali Karakoç

Suzuki A.Ş.

gayet güzel bir ilgi göstermişler bende konuştum yetkililerle ama kimseninin pek bir bilgisi yok

çok hevesli beklemeye başlamıştım ama cbr250r gittikçe daha cazip gözükmeye başladı

tvs apachenin kaslı haline benzediği doğru,koşkocaman suzuki yapa yapa bunumu yapmış,insan biraz dizayn katar motora markasına yakışsın.

tvs apachenin kaslı haline benzediği doğru,koşkocaman suzuki yapa yapa bunumu yapmış,insan biraz dizayn katar motora markasına yakışsın.

bence gayet kendine özgü bir tarzı var, öle piyasadaki motorlarada pek benzetemedim açıkçası, şöle yeni nesil çift egsozlu bir naked gösterebilir misin mesela?

mail attım,CEVABI:

Saygılarımızla,

Ali Karakoç

Suzuki A.Ş.

eyvallah teşekkür ederim ilgin için... :) İyice bu motora heveslendim ama bakalım kısmet şuan... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar