Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Iyı bakalım 2 sene sonra 5 6 binliraya alırız ikinci ellerinden

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah Allah 2 walflimi yani şimdi bu? 4 zaman 2 walf? dengesiz güç bu olsa gerek, tigerin tek silindir embesil motoru vardır diye tahmin etmiştim.. baya farklı ve ütopikmiş :santa:

hyo gt 250r düşünüyodum ama buda süper makina usta ya servis sıkıntısı olurmu sizce mersindeyim ? hiç suzukı servisi gözüme çarpmadı

inazuma fena değil gibi ama sohc, silindir başı 2 valf ve kilo batırmış motoru

Fiyat / Performans kıyaslamasında geçerli bir makina.
Zira honda son CBF250 motolarını 8200TL den satmıştı.Bu makina CBF250 ile kıyaslanmayacak bir makina.

Moderatör
Benim anlamadığım sırf Suzuki üretiyor diye, daha motoru görmeden herkes fiyat/performans/kalite üçlüsünü diline dolamış. Görmediğiniz, incelemediğiniz bir motor hakkında nasıl bu kadar net yazabiliyorsunuz anlamıyorum.

Benim anlamadığım sırf Suzuki üretiyor diye, daha motoru görmeden herkes fiyat/performans/kalite üçlüsünü diline dolamış. Görmediğiniz, incelemediğiniz bir motor hakkında nasıl bu kadar net yazabiliyorsunuz anlamıyorum.

fotoğraflar ve videolar kaliteli olduğunu gayet açık bir şekilde gösteriyor, alıcı gözüyle sizde incelerseniz bunu anlayacaksınız, fiyat konusuna gelince piyasayı bi araştırın bu fiyatın öle uçuk bir rakam olmadığını yine göreceksiniz(250cc lik çinli mondial,asyamotor 6.500tl, tayvanlı sym 10.500 tl) performans konusuna gelince ise bu konuda pek yorumum yok ama teknik özellik tablosundan çıkardığım sonuç çift silindirli ve enjeksiyonlu olmasından dolayı iyi bir performans/yakıt tüketimi göstericeğidir.

jr.

o sınıfta birde sym var ki...
hakkı yenmeyecek cinsten..
lakin;
suzuki ve sym yanlış fiyat politikası uyguluyorlar...
grenajları motor fiyatına çıplak motor satma derdindeler...
tutarmı?
10 tane satılacaksa o fiyata ancak 2 tane satarlar...

çift silindirliyse onun farkıdır o.

Merhaba Arkadaşlar Dün (cumartesi) Kadıköy Bayiisine gittim mototaş sanırım bana bu motordan bahsetti, Ağustos'ta geleceğini motoru henüz görmediğini fiyatınında 9-10 arası olacağını söyledi bende heyecanla araştırmaya başladım, arkadaşın dediğine göre ses getirecekmiş bu motor heyecanla bekliyorum bende..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ses getirmis zaten;) daha motor piyasaya cikmadan 23 sayfa yorum;))

yani çıkınca çok talep görürse bi kaç ayda 13-14 olur :D sanki bedavaymış gibi üstüne katlarlar

yani çıkınca çok talep görürse bi kaç ayda 13-14 olur :D sanki bedavaymış gibi üstüne katlarlar

öle 13-14 yaparsa suzuki kaybeder :) zaten Türkiye piyasasında satışları ortada, kendini göstermek istiyorsa fiyat politikasını bozmamalı 9-10 arası iyidir.

dün bir kaç mobiletçi arkadaşla tanıştım, cbf150den geçiş yapmak istiyorlar ciddi niyetliler bu motora, tutacak gibi motor, ben de düşünüyorum şehir dışında da içinde de zahmet çektirmeyecek bir seçenek olarak 250lik motor çok ideal, göstergeler güzel malzeme kalitesi güzel gibi duruyor, şu anki veriler ışığında kötü tarafları sohc olması, 170 kg kuru ağırlık ve çift eksoz 250lik motora çok, bloktan çalmış eksoza koymuş çok lazım gibi orasını sevmedim, çin üretimi mi değilmi gerçek fiyatlar ne olacak bekleyip görüp karar vereceğiz bakalım

Arkadaşlar Cahilliğimi Mahsur görün bu SOHC birde DOHC var sanırım ne anlama geliyor ? biri yardımcı olabilir mi ?

Arkadaşlar Cahilliğimi Mahsur görün bu SOHC birde DOHC var sanırım ne anlama geliyor ? biri yardımcı olabilir mi ?

sohc: ''Single OverHead Cam'' yani üstten tek egzantrikli
dohc: ''Double OverHead Cam'' buda üstten çift egzantrikli
performans olarak dohc daha iyidir, o yüzden çoğu arkadaş bu motorun sohc olmasını beğenmemişler bencede haklılar, dohc olsa daha iyi olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar