Merhaba,
2014 yılından beri inazuma kullanıyorum.Şuan 89000 km oldu motorum.
100000 km'de egzantirik zincirini ve fren disklerini değiştirmeyi düşünüyorum.Motorun açılması gibi bir durum olmadı şu ana kadar.
Normal bakımları dışında herhangi bişey yaptırmadım.
89000 km kullanımımda yorumlarımı altta iletebilirim.
-Süspansiyonlar yumuşak.Konfor odaklı bir motosiklet.
-Şu ana kadar hiç yolda bırakmadı beni.Psikolojik olarak yolda herhangi bir problem yaşatır mı korkusu olmadan yola çıktım hep.
-Ara hızlanmaları bana göre iyi.Ama son hız arayanlar için uygun değil.Maksimum 151 yaptım sonrasında devir kesici devreye girdi.
-Motorun dış görünüşünü ben beğeniyorum ancak genelde sevilmiyor nedense.Herhangi bir şekilde satmayı da hiç aklımdan bile geçirmiyorum.Torunlarıma kadar kalmasını istiyorum

-Bakım fiyatları çok yüksek deniliyor ancak bakımda en çok değiştirdiğimiz malzemeler(motor yağı, yağ filtresi, buji, hava filtresi, fren balataları) bunların tamamı tüm motorlar için aynı fiyatlı nerdeyse.Ancak ikinci kalite malzeme kullanıldığında fiyatlar düşebilir.
-Egzozdan gelen bir ses var sadece o kaldı.O da katalitik konvektörden kaynaklanan bir sorunmuş.O dağıldığında bu sesi yapıyormuş.
Bu parçayı serviste garantiden değiştirdikten sonra da belli bir süre sonra aynı ses başladı.Sorunu çözmek için bu parçayı egzozcularda sökülmesi sorunu çözüyormuş ancak ben yaptırmadım.
-Çift egzoz var orjinalinde ancak egzoz sistemini komple değiştirip tek egzoza indirmeyi düşünüyorum.Ancak abart egzozlar ilk olarak sunulduğu için şuanlık bekletiyorum.
-Direksiyon kafa sallaması bende de var ancak arka çantadan dolayı olduğunu düşünüyorum.Arka çantayı çıkardığımda bunu hissetmiyorum.