Suzuki Gs500'den CarbonFighter'a dönüşüm fotoları...

Suzuki arkaması super yakışıcak bencede tamir sureci devam ediyor gibi duruyor. Birde lastiklere kırmızı reflaktör güzel olcak gibi.

ne yaptın gece kullanabildinmi motorunu? farların aydınlatması nasıl? memnunsan bende almak istiyorum:cat:
gece kullandım yeterli geldi bana ama şehir içindeydim sıkıntı görmedim, şehirlerarasında ne olur bilemiyorum ama zaten motorla gece uzun yola çıkmam çok zorda kalmazsam.
bence alınabilir sürüş emniyetine etki eden bi durum yok ancak mevcut xenonu bu fara adapte edemedik şimdilik vakitsizlikten üzerinde duramadım ilerleyen zamanlarda bakıcam ona da

Yaptir su logoyu motor cok karanlik duruyor
haklısın yaptırıcam kesinlikle hatta kuyruğa da çok hafif gümüş renk bişeyler düşünüyorum haftasonu ilgilenicem onunla

Suzuki arkaması super yakışıcak bencede tamir sureci devam ediyor gibi duruyor. Birde lastiklere kırmızı reflaktör güzel olcak gibi.

kırmızı jant şeridi jantlar siyaha boyandıktan sonra kesin inşallah :)

Çalışma Çok İyi İlerliyor.
Aynalarla İlgili Bir Pm De Ben Rica Etsem.

Saygılarımla

evet arkadaşlar son fotolar:
4604.jpg

4619.jpg

4626.jpg

4635.jpg

4643.jpg

emir motosikletin cok güzel oldu başından beri takip ediyorum güle güle bin inşallah havranada gelirsin motosikletinle HAVRAN MOTOR DOSTLARI

çok teşekkür ederim ama motoru satma kararı aldım. çünkü 4 silindire alışmışım bütün maddi imkanlarımı zorlayıp yine bir 4 silindir ve 100 hp üstü bi motor almaya karar verdim. tabi carbon fighter hemen satılırsa biraz kredi kullanıp alıcam yoksa Yılan'a binmeye devam :)

yeri gelmişken bu da motorumun ilanıdır :
http://www.sahibinden.com/carbon_street_fighter_-12WQQaXQQ24239967WQQpXQQdisplayitem

İstanbulda böyle uğraşak usta varsa yazar mısınız yada özelden söyleyin reklam yasaksa arkadaşlar.

çok teşekkür ederim ama motoru satma kararı aldım. çünkü 4 silindire alışmışım bütün maddi imkanlarımı zorlayıp yine bir 4 silindir ve 100 hp üstü bi motor almaya karar verdim. tabi carbon fighter hemen satılırsa biraz kredi kullanıp alıcam yoksa Yılan'a binmeye devam :)

yeri gelmişken bu da motorumun ilanıdır :
http://www.sahibinden.com/carbon_street_fighter_-12WQQaXQQ24239967WQQpXQQdisplayitem

iki silindir kesmedi galiba sizi:cyclopsanmotor gerçekten başarılı olmuş egzoz filan yapıcaktınız sanırım...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
O resim çektirdiğin yer Gimat mı?...

Artık ufaklık kesmez seni... Tıpkı benim gibi.... Neyse kısmet.. :cat:

İstanbulda böyle uğraşak usta varsa yazar mısınız yada özelden söyleyin reklam yasaksa arkadaşlar.
İstanbul'da hiç tanıdığım yok benim arkadaşlardan bilen varsa paylaşır muhakkak.

iki silindir kesmedi galiba sizi:cyclopsanmotor gerçekten başarılı olmuş egzoz filan yapıcaktınız sanırım...

kesmedi ne yalan söyleyeyim, Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın, adrenalin bağımlısı olmuşum farkına varmadan herhalde :)

O resim çektirdiğin yer Gimat mı?...

Artık ufaklık kesmez seni... Tıpkı benim gibi.... Neyse kısmet.. :cat:

erciyes iş sitesi burası istanbul yolunda carrefoura gelmeden...
sen naptın er-5 ten sonra patron, fazer falan bakıyodun galiba ne var şimdi sende...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Erciyes diicektim ... :p Aklıma gelmedi Gimat dedim... Hayır baya tanıdık geldi ... :mrgreen:

Valla daha bakınıyorum... Fazer veya GSR... Hala bakınıyoruz.. 2 hafta öncesiyle bu günün arasında 2000 lira fark var... Nasıl bir piyasa anlamadım.. :pr::pr:

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
Motosiklet gerçekten çok güzel olmuş.Elinize - emeğinize sağlık..kazasız belasız sürüşler dilerim .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam naaptın?

ama nolmazki, hani karpuz kesecektik, hani gezecektik?

şaka bir yana gönlüne göre bir şey bulup almanı temenni ediyorum.

Motor gerçekten çok hoş olmuş. Umarım istediğin fiyata satabilirsin. Bol şans

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar