Özcan egzos ve jantları da halledeyim öyle koyucam tüm fotoları.
aynaların linkini bulayım göndericem hemen bi temasa geç bakalım eline gelmiş mi satıcının.
gece kullandım yeterli geldi bana ama şehir içindeydim sıkıntı görmedim, şehirlerarasında ne olur bilemiyorum ama zaten motorla gece uzun yola çıkmam çok zorda kalmazsam.ne yaptın gece kullanabildinmi motorunu? farların aydınlatması nasıl? memnunsan bende almak istiyorum:cat:
haklısın yaptırıcam kesinlikle hatta kuyruğa da çok hafif gümüş renk bişeyler düşünüyorum haftasonu ilgilenicem onunlaYaptir su logoyu motor cok karanlik duruyor
Suzuki arkaması super yakışıcak bencede tamir sureci devam ediyor gibi duruyor. Birde lastiklere kırmızı reflaktör güzel olcak gibi.
çok teşekkür ederim ama motoru satma kararı aldım. çünkü 4 silindire alışmışım bütün maddi imkanlarımı zorlayıp yine bir 4 silindir ve 100 hp üstü bi motor almaya karar verdim. tabi carbon fighter hemen satılırsa biraz kredi kullanıp alıcam yoksa Yılan'a binmeye devam
yeri gelmişken bu da motorumun ilanıdır :
http://www.sahibinden.com/carbon_street_fighter_-12WQQaXQQ24239967WQQpXQQdisplayitem
İstanbul'da hiç tanıdığım yok benim arkadaşlardan bilen varsa paylaşır muhakkak.İstanbulda böyle uğraşak usta varsa yazar mısınız yada özelden söyleyin reklam yasaksa arkadaşlar.
iki silindir kesmedi galiba sizi:cyclopsanmotor gerçekten başarılı olmuş egzoz filan yapıcaktınız sanırım...
O resim çektirdiğin yer Gimat mı?...
Artık ufaklık kesmez seni... Tıpkı benim gibi.... Neyse kısmet.. :cat: