Suzuki Gs500'den CarbonFighter'a dönüşüm fotoları...

valla güzel bir çalışma olmuş,bana da baya bir yardımı olucak gibi çalışmaların.bende bu günlerde alıcam gibi gs 500 hayırlısıyla seçim aşamasındayım siyah-mavi.ama siyah daha hoş duruyor helede carbon kaplama yapınca daha da bir hoş duruyor.netten resim indirmekten bir hal oldum senin gibi.motorda her şey çook hoş duruyor ama gidon sanki çok büyük gibi durmuş.birde acerbis diamond farlar için pek aydınlatmıyor deniyor genelde ,zenon takınca verdiği ışık tatmin edicimi acaba.sana ve ustana kolay gelsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya haklısın Özcan eve şimdi geldim neti şimdi açtım bugün işim çoktu motorun yanına gidemedim usta bugün yıkamış fotoları facee koymuş bana da linkini göndermiş. şimdi bir ikisini buraya aktarayım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 ----------

ve detaylar haricinde şekillenmiş bi gövde görüntüsü. motorun başındaki Ankara'nın ve Türkiye'nin sayılı yeteneklerinden aynı zamanda motorun montajını yapan Cengiz Coşkun Usta...:

5557.jpg

5569.jpg

bu arada beyler yakında çift tüplü egzos sistemimde hazır olacak...

elcikler henüz elime ulaşmadı ancak tank padi ayarladım onlar da artık yarına inşallah...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:09 ----------

teşekkür ederim.. tabi bu farlar universal her motora uyarlamak mümkün, yuvarlak farı söküp bunun paketinden çıkan aparatlarıyla montajlamak çok kolay.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 ----------

linkler için çok teşekkür ederim hakikaten bu ebay diyarında yok yok :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 ----------

140 taksaydık bari kurtarmaz mı yahu :)
bu far naked motorlara çok yakışıyor almak istiyorum ama, aydınlatması iyi değil diyorlar gece sürüşünde sence nasıl aydınlatması, memnun kalırmıyız?

arjantinli69 ; edremitli10 ,
daha yeni farıyla motoru gece kullanma fırsatım olmadığından yorum yapamıyorum, kullandıktan sonra yorumumu yapayım yanıltıcı olmayayım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:43 ----------

Biraz önce bir daha bakınca ben de farkettim zaten, şerit değilmiş onlar. :)
Dediğin gibi bence de sırıtıyor nikelajlar, pek bir janjanlı olmuş.:p Sen sormadan ben söyleyecektim, siyah jant üstü jant şerididir bence olay.:cat:

Bu arada Hugger : :)

http://www.carbon-aramid.com/images/Rear-Hugger-No.3.gif

http://www.stdreams.com/catalog/hotbodies-racing-rear-huggers-suzuki-gsxr-0103-pi-10853.html

http://www.undertrays.co.uk/files/2252701/uploaded/gsxr600 hugger.jpg

http://www.suzuki-gb.co.uk/accessories/detail/000941/

emre valla bu arka çamurluk cidden güzel olur ama bakalım faz 2 ye olsun bu da inşallah :)

depoyu da değiştirsen süper olacak :)

oldu olacak arka maşa, jantlar, lastiki şase .......... gitti gider bu liste, bi yerde dur demek lazım :)

Madem pisikopata bağladın artık işi vites kutusu kapağını da siyaha boyat... Gri çok abes duruyor... Hatta on amörtisör kollarını da bıyatırsan daha black style yakalarsın... :cat:
Yakışır da kanımca...

Jantları siyaha boyat kırmızı şerit çek....

Nüfus kağıdında da bir değişiklik yap... Madem herşeyi değiştirdin motorda biraz da kendinde yap tadilat... Önce adınla başla.. Tanıdık hakim vardır.... :):)

alp, debriyaj kapağı hatta silindir bile boyanabilir ama örneklerini gördüm hiç iyi durmuyo. azıcık kontrast renk olsun istiyorum motorda.
kendimi modifiye etceksem ismimde ne var yahu :) biraz kilo vereyim yeter :queen:

slm arkadaşlar ya bişey sorucam ben GAZİANTEPte oturuyorum bu yeni taktığınız farı nerde nasıl bulabilirm?

Çok güzel olmuş motorunuz hayırlı olsun Jantı mat siyaha boyatıp kırmızı şerit çekerseniz çok güzel duruo denenmişdir :) bide arka stop çift tüp oldumu başka eksiği kalmaz. Ha bide tank pad. :) hayırlı uğurlu olsun bu arada 3M kaplama carbon malzemesinden 2metre bende almak istiyorum nerden temin ettiniz acaba??

slm arkadaşlar ya bişey sorucam ben GAZİANTEPte oturuyorum bu yeni taktığınız farı nerde nasıl bulabilirm?

sahibinden.com da acerbis yazıp arat bi çok alternatif bulacaksın. ben de istanbuldan getirttim zaten kargoyla.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:45 ----------

aynı çalışmayı siyah renkle yaptık baya da hoşuma gitti. fazla renk olsun istemiyorum hocam motorun üzerinde. en iyisi jantları mat siyaha boyamak olacak sanırım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:46 ----------

Çok güzel olmuş motorunuz hayırlı olsun Jantı mat siyaha boyatıp kırmızı şerit çekerseniz çok güzel duruo denenmişdir :) bide arka stop çift tüp oldumu başka eksiği kalmaz. Ha bide tank pad. :) hayırlı uğurlu olsun bu arada 3M kaplama carbon malzemesinden 2metre bende almak istiyorum nerden temin ettiniz acaba??

teşekkür ederim. açıkçası 3m carbon nereden bulunur bilmiyorum. ben otomobil kaplaması yapan bi şirkette yaptırdım sadece malzeme küçük miktarlarda satılıyoru mu bilmiyorum. kaplama yapan şirketin sahibi sohbet ederken carbon kaplamayı bilmem kaç metrelik toplar halinde aldıklarını söylemişti.

tek kelimeyle süper,coşkun ustanın eline sağlık harbiden döktürmüş sanatını,benimde canım modifiye çekti şimdi.:)

Benimkinin makinası siyah seninki ile değişelim bari.:p

harika olur valla hocam :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:51 ----------

tek kelimeyle süper,coşkun ustanın eline sağlık harbiden döktürmüş sanatını,benimde canım modifiye çekti şimdi.:)

teşekkür ederim...

bu arada elcikleri,gidon topuzunu ve tank-padi bugün taktık baya bi tamamladı motoru.

bu arada yoğun istek üzerine :p gidonu biraz kısaltıcam yarın. hakkaten fazla büyük olmuş , ama naked kullanıcılarına düz gidonu ısrarla tavsiye ederim sürüşü inanılmaz keyifli hale getiriyor ve de belki psikolojik ama viraja girmek daha kolay ve eğlenceli.

yarın gidonun yeni ölçüsüyle ve elciklerle tank-padin resmini paylaşırım..

tankpad :

5860.jpg

elcik ve gidon topuzu:

5864.jpg

gidonu da kısaltıp daha insani ölçülere getirdik :

5866.jpg

valla gidonun yeni ölçüleriyle foto çekmedim henüz. ama yarın fotoğraf çekmesini bilen bi arkadaşımdan yardım isteyip dpğru dürüst fotolar çekicem...

emircim tam fotolarını koy yahu bir türlü göremedim birde aynaları nerden aldın acil lazim özel mesajda atabilirsin :cat:

Özcan egzos ve jantları da halledeyim öyle koyucam tüm fotoları.
aynaların linkini bulayım göndericem hemen bi temasa geç bakalım eline gelmiş mi satıcının.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Özcan egzos ve jantları da halledeyim öyle koyucam tüm fotoları.
aynaların linkini bulayım göndericem hemen bi temasa geç bakalım eline gelmiş mi satıcının.
ne yaptın gece kullanabildinmi motorunu? farların aydınlatması nasıl? memnunsan bende almak istiyorum:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar