Tiger 660 ve Tracer 700

Gaz telindeki gecikme meselesini ciddi enduro yapmıyorsanız çok da kafaya takmayın. Arada sırada denk gelinebilecek problemli modellerdki abuk subuk gecikmeleri kenara koyarsak, ki pek yoktur artık öyle motor, hepsi tertemiz alışılabilen şeyler.
bence esas problem yeni bmw'lerdeki sıfır boşluklu gaz.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
@Ged TS660 saflarına geçmeye karar verdim
2024-ducati-multistrada-v2---right-side-parked.webp

şu güzelliğe bir bakar mısın

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
TS660 için gaz kolu gecikmesi debriyajı çekince oluyor. Quickshifter takılı ise yürürken gecikme yok. Düşük hız manevralarında (debriyaj kullanılırsa) ise bi absürtlük var motorda, o fark ediliyor. Evden ilk çıkarken stop ettirdiğim oldu birkaç kez. Çünkü gaz kolu debriyaj çekili iken bi garip. 250 CC'lik Pulsar'da hiç yaşamamıştım mesela bunu öyle söyleyeyim.

Karşılaştırma olarak 25 model MT-07 Y-AMT test etmiştim ve o bloğun tepkilerinin çok daha agresif olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. 660 bloğu düşük devirdeyken gücü biraz daha sakin iletiyor gibi. Düz yolda CP2 sapık gibi gazı tekere iletirken 660 bloğu önce lastiğin yere basmasına izin veriyor. 660'da gaz kolunu fazla çevirince aynı tepki alınabiliyor tabi ancak aynı oranda çevirimde tepkiler farklı onu anlatmak istiyorum. Ancak CP2 bloğu tecrübem 10 dakikadan ibaret onu da dikkate alın.

Ataşehirdeki Korlas en yeni model Trident'i teste veriyor. Tiger modelleri de var fakat kime test için veriyorlar bilemiyorum. Aynı şekilde Yamaha'dan (ben More Team ilk açıldığında test etmiştim) da test motoru denenebilir. Naked modelleri de olsa almadan önce denemek iyi olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar