selam
sorması ayıptır ne kadar bu alet...
tekleme ısındıktan sonramı oluyor yoksa her zaman oluyormu?
eğer her zaman oluyor ise hava filtresini ve hava ayarını da kontrol ettirmen gerekir. ama ısındıktan sonra oluyorsa o zaman daha ciddi problemler olma olasılığı var..
Cümleten selamlar
Bakıyorum reytingimiz epey artmış.. maşallah ::alkiis::
Vedat'ım, yeni logon harika olmuş :cat:
2000 model 12000 ytl
Bugünkü durum motor soğukken oldu yani stop etmesi . Bu akşam biraz dolaştım motorla , ama tekrar stop etmedi. Ancak şu tekleme gibi durum bir sefer oldu. Şöyle anlatayım; Mesela motor ile bir kavşağa geldiğimde iyice yavaşladıktan sonra gaz kolunu hafifce açınca sanki piston bir kez atlıyor gibi yapıyor bu teklemeyi . Yani ritim bozukluğu gibi bir durum . Hani kalpte ritim bozukluğu olur ya onun gibi![]()
Belki benim şu pistonlarla ilgili sorundan kaynaklanıyordur. Bu arada yakında motordaki sorunu da yaptırıcam başka çaresi kalmadı . Ses'ten bıktım . Traktör gibi çalışıyor burgman'ım![]()
arkadaslar abant ve yedi goller gezısı olrak gelen istekler netıcesınde guzergahı değiştirelim diyoruz...
Sabah erken yola cıkıp gunubirlik bır gezi planı yapıyoruz....
4 ekim 2008 tarıhınde yapmayı planladıgımız bu gezide LUTFEN farklı guzergahlarla ilgili fikir paylaşımı yapalım...
Şİmdi kimler katılıyor ondan başlayalım öncelikle
Burgman'da böyle bir sorun yok ancak kötü yakıt ayarsız motor bu soruna yol açar. Traktör gibi ses 400'de hiç duymadım 650'de traktör gibi çalıştığını gördüm. Acaba bu motor yakın zamanda yağsız mı kaldı ?
arkadaslar abant ve yedi goller gezısı olrak gelen istekler netıcesınde guzergahı değiştirelim diyoruz...
Sabah erken yola cıkıp gunubirlik bır gezi planı yapıyoruz....
4 ekim 2008 tarıhınde yapmayı planladıgımız bu gezide LUTFEN farklı guzergahlarla ilgili fikir paylaşımı yapalım...
Şİmdi kimler katılıyor ondan başlayalım öncelikle
Evet Duffy, motoru benim aldığım yaklaşık 1,5 ay falan oldu . Aldığım kişi bana motorun egzostunu deldirdiğini söylemişti güya trafikte farkedilebilmek için. Bende safça inandım. Üstüne üstlük bir motorcuya götürdüm almadan önce o da , motorun durumu iyi ancak varyatörden hafif bir sesi geliyor . Ses artarsa değişirsin demişti. Bende olsun dedim . O sırada sürekli motor bakmaktan yorulmuş artık alayım bari bunu diyip biraz da aceleye gelince. Sonradan öğrendimki motor daha öncede yağsız kalmış ve pistonda aşınmadan dolayı ses yapıyormuş. Önce inanmak istemedim, çünkü hem aldığım kişiye güvendim hemde ilk konuştuğum motorcunun lafına. Ama sonradan buradaki servise ve başka birkaç motorcu ile görütükten sonra gerçektende durumun bu olduğunu anladım. Motoru şu anda bu şeklide kullanıyorum. Çünkü yaklaşık olarak 1.000 ytl gibi bir masraftan bahsediliyor. Ama yakında yaptırıcam. Motoru aldığım şahıs Oğuzhan Yıldız adında bir dizi oyuncusu. Hayat Bilgisi dizisi ,Hepsi Bir dizisi, Çılgın dershane filmlerinde oynamış bir oyuncu. Sağolsun bana güvenebilirsin demişti Güvendik sonu da böyle oldu. Hata benim hatam.
Evet listeyi yapıyoruz
1.ERkan
2.tarık
3.serhat
4.vedat
5.sinan
Evet listeyi yapıyoruz
1.ERkan
2.tarık
3.serhat
4.vedat
5.sinan
Bu buluşmalarda ne oluyorsa sonrasında hep sabit 2 gün sessizlik oluyor. Neyse size bir soru özellikle Deniz beye; şasi kaynak yerlerinde çok ufak paslanma belirtileri var mı sizde de...