Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@yokum
umarım çok can sıkıcı bir durumun yoktur. bu arada sen ne üzerine yüksek lisans yapıyorsun? bende üniversitede araştırma görevlisiyim

tekleme ısındıktan sonramı oluyor yoksa her zaman oluyormu?
eğer her zaman oluyor ise hava filtresini ve hava ayarını da kontrol ettirmen gerekir. ama ısındıktan sonra oluyorsa o zaman daha ciddi problemler olma olasılığı var..

Bugünkü durum motor soğukken oldu yani stop etmesi . Bu akşam biraz dolaştım motorla , ama tekrar stop etmedi. Ancak şu tekleme gibi durum bir sefer oldu. Şöyle anlatayım; Mesela motor ile bir kavşağa geldiğimde iyice yavaşladıktan sonra gaz kolunu hafifce açınca sanki piston bir kez atlıyor gibi yapıyor bu teklemeyi . Yani ritim bozukluğu gibi bir durum . Hani kalpte ritim bozukluğu olur ya onun gibi :)
Belki benim şu pistonlarla ilgili sorundan kaynaklanıyordur. Bu arada yakında motordaki sorunu da yaptırıcam başka çaresi kalmadı . Ses'ten bıktım . Traktör gibi çalışıyor burgman'ım :)

Cümleten selamlar :)

Bakıyorum reytingimiz epey artmış.. maşallah ::alkiis::

Vedat'ım, yeni logon harika olmuş :cat:

Leyn kasım 2006 sonu, sen girer miydin sayfamıza:queen:

2000 model 12000 ytl

Savaş hayırlısı olsun çok güzel motor ama burgmanı özlemeyesin:silent:

Ya şu GY markasının açılımı yada bir anlamı yokmu?
Sürekli bir gy muhabbeti

Akşam saat 20:30 da herzamanki starbucks'ta toplanalım arkadaşlar
Son gelen .....:)

Son düzenleme:
Bugünkü durum motor soğukken oldu yani stop etmesi . Bu akşam biraz dolaştım motorla , ama tekrar stop etmedi. Ancak şu tekleme gibi durum bir sefer oldu. Şöyle anlatayım; Mesela motor ile bir kavşağa geldiğimde iyice yavaşladıktan sonra gaz kolunu hafifce açınca sanki piston bir kez atlıyor gibi yapıyor bu teklemeyi . Yani ritim bozukluğu gibi bir durum . Hani kalpte ritim bozukluğu olur ya onun gibi :)
Belki benim şu pistonlarla ilgili sorundan kaynaklanıyordur. Bu arada yakında motordaki sorunu da yaptırıcam başka çaresi kalmadı . Ses'ten bıktım . Traktör gibi çalışıyor burgman'ım :)

Burgman'da böyle bir sorun yok ancak kötü yakıt ayarsız motor bu soruna yol açar. Traktör gibi ses 400'de hiç duymadım 650'de traktör gibi çalıştığını gördüm. Acaba bu motor yakın zamanda yağsız mı kaldı ?

gezi hakkında

arkadaslar abant ve yedi goller gezısı olrak gelen istekler netıcesınde guzergahı değiştirelim diyoruz...
Sabah erken yola cıkıp gunubirlik bır gezi planı yapıyoruz....
4 ekim 2008 tarıhınde yapmayı planladıgımız bu gezide LUTFEN farklı guzergahlarla ilgili fikir paylaşımı yapalım...

Şİmdi kimler katılıyor ondan başlayalım öncelikle

arkadaslar abant ve yedi goller gezısı olrak gelen istekler netıcesınde guzergahı değiştirelim diyoruz...
4 ekim 2008 tarıhınde yapmayı planladıgımız bu gezide LUTFEN farklı guzergahlarla ilgili fikir paylaşımı yapalım...

yaa ben daha çok macera dolu uzun yola alışığım ama n apalım geliceez artık.
:cherry:
şimdi sizin uzun yol tecrübenizde yoktur yalnız bırakmıyım sizi:cherry:

Burgman'da böyle bir sorun yok ancak kötü yakıt ayarsız motor bu soruna yol açar. Traktör gibi ses 400'de hiç duymadım 650'de traktör gibi çalıştığını gördüm. Acaba bu motor yakın zamanda yağsız mı kaldı ?

Evet Duffy, motoru benim aldığım yaklaşık 1,5 ay falan oldu . Aldığım kişi bana motorun egzostunu deldirdiğini söylemişti güya trafikte farkedilebilmek için. Bende safça inandım. Üstüne üstlük bir motorcuya götürdüm almadan önce o da , motorun durumu iyi ancak varyatörden hafif bir sesi geliyor . Ses artarsa değişirsin demişti. Bende olsun dedim . O sırada sürekli motor bakmaktan yorulmuş artık alayım bari bunu diyip biraz da aceleye gelince. Sonradan öğrendimki motor daha öncede yağsız kalmış ve pistonda aşınmadan dolayı ses yapıyormuş. Önce inanmak istemedim, çünkü hem aldığım kişiye güvendim hemde ilk konuştuğum motorcunun lafına. Ama sonradan buradaki servise ve başka birkaç motorcu ile görütükten sonra gerçektende durumun bu olduğunu anladım. Motoru şu anda bu şeklide kullanıyorum. Çünkü yaklaşık olarak 1.000 ytl gibi bir masraftan bahsediliyor. Ama yakında yaptırıcam. Motoru aldığım şahıs Oğuzhan Yıldız adında bir dizi oyuncusu. Hayat Bilgisi dizisi ,Hepsi Bir dizisi, Çılgın dershane filmlerinde oynamış bir oyuncu. Sağolsun bana güvenebilirsin demişti Güvendik sonu da böyle oldu. Hata benim hatam.

Tabiki geliyoruz...:cat:
Yalnız bu akşamki toplantıya katılım yapalım, single mı gidilicek ona göre kavga çıkartması gerekenler olabilir:queen::p:p

Evet Duffy, motoru benim aldığım yaklaşık 1,5 ay falan oldu . Aldığım kişi bana motorun egzostunu deldirdiğini söylemişti güya trafikte farkedilebilmek için. Bende safça inandım. Üstüne üstlük bir motorcuya götürdüm almadan önce o da , motorun durumu iyi ancak varyatörden hafif bir sesi geliyor . Ses artarsa değişirsin demişti. Bende olsun dedim . O sırada sürekli motor bakmaktan yorulmuş artık alayım bari bunu diyip biraz da aceleye gelince. Sonradan öğrendimki motor daha öncede yağsız kalmış ve pistonda aşınmadan dolayı ses yapıyormuş. Önce inanmak istemedim, çünkü hem aldığım kişiye güvendim hemde ilk konuştuğum motorcunun lafına. Ama sonradan buradaki servise ve başka birkaç motorcu ile görütükten sonra gerçektende durumun bu olduğunu anladım. Motoru şu anda bu şeklide kullanıyorum. Çünkü yaklaşık olarak 1.000 ytl gibi bir masraftan bahsediliyor. Ama yakında yaptırıcam. Motoru aldığım şahıs Oğuzhan Yıldız adında bir dizi oyuncusu. Hayat Bilgisi dizisi ,Hepsi Bir dizisi, Çılgın dershane filmlerinde oynamış bir oyuncu. Sağolsun bana güvenebilirsin demişti Güvendik sonu da böyle oldu. Hata benim hatam.

Geçmiş olsun dostum, babana bile güvenme derler ya.. ,Burgmanlarda yağsız kalma durumu çok fazla oluyor, dikkatsiz bir sürücü farkında olmadan motora zarar verebiliyor..
Sağlık olsun diyip tamir ettireceksin çaresiz.

Evet listeyi yapıyoruz
1.ERkan
2.tarık
3.serhat
4.vedat
5.sinan

herzamanki buluşma noktası neresidir arkadaşlar. birde, eşlerden izin almak mı gerekiyor yoksa beraber mi geliyoruz.

Bağdat caddesi üzerinde bostacı-kadiköy istikametinde, göstepe ışıkları geçtikten sonra 150mt ilerde sağ taraftaki starbucks'ta saat 20:30da buluşuyoruz..

Bu buluşmalarda ne oluyorsa sonrasında hep sabit 2 gün sessizlik oluyor. Neyse size bir soru özellikle Deniz beye; şasi kaynak yerlerinde çok ufak paslanma belirtileri var mı sizde de...

nomarka çok doğru söylemişsin bu sessizlik olayı hakkaten benimde dikkatimi çekmiyor değil. bide hep resim resim diyolar ama daha ben bi tane toplantı resmi görmedim bu topikte. :silent:

motoru 2 kere komple sökmüş olmama rağmen bahsettiğin gibi bir pas dikkatimi çekmedi. belki çok küçük birşeyden bahsediyorsun??

arkadaşlar sessizliği ben bozayım.
buluşmaya bende katıldım ilk defa. muhabbet yaptık. arkadaşlar sağolsun motoruma baktılar, saatini ayarladılar:)
kolpa dostum, ben zihin engelliler öğretmeniyim. yine aynı bölümde yüksek lisansa devam ediyorum. bu sene alttan derslerim olduğu için teze geçemedim ve ingilizcem parlak olmadığı için belkide hiç geçemeyeceğim:(
sen egede mi, 9eylülde misin? senin bölüm ne.

Bu buluşmalarda ne oluyorsa sonrasında hep sabit 2 gün sessizlik oluyor. Neyse size bir soru özellikle Deniz beye; şasi kaynak yerlerinde çok ufak paslanma belirtileri var mı sizde de...

Ne yazıkki böyle sorun var kaynak noktalarında özellikle yere yakın olan taraflarda paslanma oluşuyor pekde yapabilecek bier şey yok.

Valla bende bu buluşma sonrası sessizliği anlamış değilim. Bu arada yokum-Uğur kardeşime bize eşlik ettiği için teşekkür ederim. Bir de çok konuşmasaydı iyi olacaktı :cherry: :rendeer:

slm çok aradım inceledim ama istediğim gibi burgman bulamadım ve en sonunda silverwing 400 aldım fiyatı uygundu 2006 model 27000 de temiz bir makine 2 kez istanbula gittim yakıt olarak baya iyi umarım bende sizin gibi motorla tatile çıkarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar