Sürücüye kızdı motorsikletini uçuruma attı

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yol vermeyen sürücüye sinirlenen genç kendisinide uçurumdan atmak istedi

surucuuu.jpg

14.09.2008

Zonguldak'ta kendisine yol vermeyen sürücüye kızan genç, motosikletini kayalıklardan attı. Fener mahallesinde, motosikletini uçurumdan atan Mehmet Günel isimli genç, kendisini de atmak istedi. İhbar üzerine olay yerine giden polis, motosikletini kayalıklardan denize atmaya çalışan gencin, yanına yaklaşılması durumunda kendisini denize atacağını söyledi. Genci, olay yerine gelen ağabeyi ve polisler yaklaşık 1 saat sonra ikna ederek kayalıklardan kurtardı.

Edinilen bilgiye göre Fener Mahallesi gezi yolunda bir kişinin motosikletini kayalıklardan aşağıya attığını ve kendisini de atacağı yönünde ihbar alan polis ekipleri, olay yerine sevk edildi. Motosikletini kayalıklardan atan gencin kendisini de atma ihtimaline karşı Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi Botu ile 112 Hızır Acil Servis ambulansı da olay yerinde hazır bekletildi. Olayın iftar saatine denk gelmesi üzerine çevredeki vatandaşlar, polis ve gazetecilere su getirerek iftarlarını açmasını sağladı.

Günel'in ağabeyi ve polislerin 1 saat süren çabaları sonucunda bulunduğu yerden çıkarılan Günel, ifadesi alınmak üzere Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü. İddiaya göre Mehmet Günel, kent merkezinde kendisine yol vermeyen bir araç sürücüsüne kızıp Fener gezi yoluna geldi. Maruz kaldığı durum nedeniyle bunalıma giren genç, motosikletini uçurumdan attı.

CİHAN

2 tane konu var :silent:

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
2 tane konu var :silent:

ewet ilginç geldi haber koydum zamanlama olarakta yakın saat dilimlerinde koymuşuz resim zenginliği ve kaynak belirtmişliğimle benimki daha iyi ... kusura bakmayın :)

arkadaşın artık canına tak etmiş .trafikte kendini bilmez, motosikletleri araç yerine koymayan benciller.

Zonguldaktaki arkadaş burada olsa her halde motorla beraber atardı kendini ama
düştüğü durumda hiç hoş değil geçmiş olsun kendisine ama motorun ne günahı vardı beaaa.

ben olsaydım arka tapondan ayrılmazdım boyna kornaya basar ezoz sesleriyle tepo tutardım ben ne sinir olacam bide tek teker adam aynadan izlesin

arkadaş daha hayatın yükünü sırtlamamışa benziyor. hayatın yükü üzerine binince ne yapacağını merak ediyorum. gerçi 4 ve üstü tekerli araçların birçoğu iki tekerli araçları önemsemiyor ama önemsenmemezlik intiharı getirmemeli bence.

kesin sürücü yol wermynce biyernde bi sorun cıkmıstır motorsikletinin.oda daha önceden yeminli tabi bidaha olsun atıcam seni demiş,ee oluncada yeter artık senininlemi ugrasıcam demiştir,zaten polisler kurtardıktan sonra ne düsündügü cok belli:hala yasıyorum o zamn bi japon almak için cok gec kalmıs sayılmam :)

Motosikleti
ZX12R
az kaldi benimde sonum bole olcak...

yawas gidiyorum,arkadan gelen korna caliyorr... yurusana lann diyor...:salut:

hizli gidiyorum,,sollagidim araclar pesime takilip yok aynama carpacakdin,yok tampona carpacaktin diye kavga cikiyorrr...hooop karakol :salut:

onumdeki aracin arkasinda seyir ediyorum, gene korna ne war ? cekil ben yanasacam..:pr:

bu scooter nasi kullanilir yaaa allah askina biri bana ogretsin...:salut:
:salut::salut::salut::salut::

az kaldi benimde sonum bole olcak...

yawas gidiyorum,arkadan gelen korna caliyorr... yurusana lann diyor...:salut:

hizli gidiyorum,,sollagidim araclar pesime takilip yok aynama carpacakdin,yok tampona carpacaktin diye kavga cikiyorrr...hooop karakol :salut:

onumdeki aracin arkasinda seyir ediyorum, gene korna ne war ? cekil ben yanasacam..:pr:

bu scooter nasi kullanilir yaaa allah askina biri bana ogretsin...:salut:
:salut::salut::salut::salut::

güzel soru satmadan bunlardan kurtulamassın sana performans lazım

bikes benim balımada geldi böyle bi olay tırcı dayım kopattırdı geldi ne güzel sakin sakin gidiyordum ne istedi anlamadım adam beni yarıladı soladı sollayacak bende tepki yok gaza bile dokanmadım bi korna kullakkarım yerinden fırladı beynim döndü ne hik metse geçtikden sonara sollatmadı yolu adam ortaladı bi güzel ben silyal çakıyom sola yanışıyor ben sagına giriyom saga giriyor arkada kalıyom fren yapıyo az sövmedim adama ama en sonunda önünde tek teker

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Bence başka sorunları da vardı arkadaşın. Trafikte yol vermediler diye kendini ve motosikletini uçurumdan atmaz hiç kimse...

arkadaş sayko değilse başka şeyler de vardır ve onların üstüne yolda da sıkıntı yaşayınca bardak taşmıştır. yoksa gerçekten insanın sayko olması lazım.

arkadaş sayko değilse başka şeyler de vardır ve onların üstüne yolda da sıkıntı yaşayınca bardak taşmıştır. yoksa gerçekten insanın sayko olması lazım.

motor onun atıyosa atsın da? Bir yol verme muhabbetini bu kadar büyütmeye gerek yoK. Önce ya da sonra geçince kimsenin olmuyo asvaLT:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar