- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar öncelikle sizlere bir şey sormak istiyorum 25.Ekim 2008 tarihinde B sınıfı ehliyet sınavlarına kardeşimle beraber girdim sınavda ve direksiyonda başarılı olduk B den sonra A2 içinde sınavlara girecektik sürücü kursu ile anlaşmamız bu yönde idi eğer B sınıfı ehliyetten başarılı olursak A2 Motor sınavından sadece motor bölümünden sınava gireceğimiz söylendi yanlız sınav gününden bir gün önce tüm derslerden sınava gireceğimizi gördük sürücü kursuna durumu ilettik yanlışlık olmuş dediler eğer kendinize güveniyorsanız sınava girin dediler.Bizde ok dedik ve kardeşimle beraber 27.Aralaık 2008 tarihinde A2 ehliyet sınavına girdik sınav gayet güzel geçti ama daha sonra sürücü kursu beni aradı sizin gibi diğer kişilerdede aynı şey olmuş dedi onlar itiraz etti sizinde sınavınız yanacak dedi sürücü kursu ile tartıştık ben itiraz etmiyorum dedim olmaz dediler anlamadım arkadaşlar bu konuda bilgisi olan bir arkadaş varsa ve yol gösterirse sevinirim herkese yeni yılında sağlık başarı ve mutluluk dilerim ....