supersport scooter (modlu) :)

mondi bu be maxi degil 151 rs valla helal olsun adam bal gibi imkan verilsin hayabusa yapayım diyo tabiki emege saygı:cat:

Kırmak istemem kimseyi ama bence çok kötü. Orjinal hali bile bundan iyidir yani.

komik yaw:queen: ama benim storm a yapsam buna 10 basar zaten önden race motorlara benziyor:cherry:

tam bi skandal :queen: emek göstermiş eyvallah ama yazık günah o kadar emeğe. kabus olmuş bu fenomen olmuş :mrgreen:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ahh canım yazık yaa nedir bu s.s. racing özentisi yaa ben nakedleredaha çok özeniyorum racing motorum olsa grenajları sökerim ama grenajsıza grenaj takmam

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
komik yaw:queen: ama benim storm a yapsam buna 10 basar zaten önden race motorlara benziyor:cherry:

evet yaa kanuni storm ve asya 150 t1 önden bakınca racing motorları andırıyo bide ön amortisörü düşürsen al sana süperbike..:queen:

hayabusanin yandan yemiş hali bu yaw :queen::queen:ama genede ugraşmiş yapmiş tebrik ederim

tek kelımeyle super adam ugraşmış yapmış bazı ınsanlar bır tane vıda bıle sıkamıyorlar :cat:

Canım benim ya arkadaş ss hastası, parası yoktur ya, olsa onu öyle mi yapar, gider bir racing almazmı Allah kaza bela vermesin, takdir Allahındır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar