güzel haber.
Mehmet Binli'yi başkan koltuğunda görmek isterim.
Mehmet Binli istiyormu bakalım...Hiç sanmam...
Davut u yapsınlar... Bak bakalım federasyon nerelere gidiyor.. :wiinkk::cherry:
zamanında istiyordu, şimdi ne alemdedir bilmem başkanım.
davut batıkent muhtar adayı şimdi uğraşamaz federasyonla :cherry:
Binli harbiden motosiklet kullanıcıları için proje üreten, koşturan, sorun çözmeye çalışan bi adam. hemide endüröcü :queen:
Zaten başında emok var adamın.. Bide federasyon :cyclopsan Pek zannetmem...
Yakında batıkenti amerikalılara satar senin muhtar.. :queen::queen:
aslında adam gibi biri gelse belediye başkanlarıyla konuşsa motorsiklet yolları yapılsa bu pahalı benzin fiyatları altında pek çok insan gözle görülür bir şekilde motora geçiyor eskiden motordan nefret edenler bile az yakdığı için 150 lik scooter falan alıyor..
zaten pek çok büyük şehir el mahkum bu yolları yapıcak ama her şeyde olduğu gibi bunda da geç kalmasak bari.. italya 50 yıl önce yapmış yollarını park yerlerini dünyanın pek çok ülkesi yıllar önce yapmış hazırlığını yollarını..
ama umut verici şeylerde var geçen gün kanyonda gördüm motorculara özel motopark yapılmış çok güzel bir uygulama bu motopark ispark bünyesinde şehrin kalabalık noktalarında da uygulansa yani motorculara özel park yerleri italyadaki gibi büyük bir masrafda değil bir demir çakıcak belediye o kadar..
türkiyede pahalı benzin yoğun trafik ve aslında bu yönden bazıları çin motrolarını eleştirsede ben olumlu bakıyorum çin motorlarının piyasaya girmesi ucuza motor satması türkiyede gözleri motora çevirdi çeviricekde bu gerçek..
motorsikletin türkiyede önlenemz yükselişi başladı motorsiklet deyince illa her kez 2 tekerlekli anlamasın 3 tekerlekli yani 3 wheel olanlarda var bazı çin firmaları getiriyor 3 tekerlekli üstü kapalı scooter şeklinde olanlar falan bunlar gelişdikçe motora soğuk olanlar bu ürünleri alıcıklar az yakdığı için..
bu yükselişi tetikleyin tek şeyde fiyat artışı önelemeyen ve dünyada gün geçdikçe rezervleri azalan petroldür..
yeni başkan bunlarla ilgilenirse üstüne düşerse motorsiklet camiası için çok güzel olur hakkında da sık sık çok güzel şeyler söylenir anılır sevilir...
Çadırı dağıtması kamusal bir suç..Tahkim kurulu bile aleyhine karar veriyor da savcılarımız neden suç duyurusunda bulunmuyor anlamadım:?..
Ayrıca haberde bir eksikklikvar...3 ay neden uzak?... Çadırlara mı yaklaşamıycak?... Tatil bile yapamayacakmı çadırda?....
Görevden alınmasına ayrıca çok sevindim.... İşallah göreve layık ve motosikletin içinden gelen birisi başkan olur... Gerçi hep gelen gideni aratır derler ama.....
1) motoRsiklet ekonomik değildir.
2) motoRsiklet yolu ütopikdir, hayaldir, düştür, olmazdır.
Motosiklet camiasında bu adamı seven var mı? Nasıl başkan oldu peki? Başkan olunca çok mı değişti yoksa bu insan? Bir dahaki seçim ne zaman ?