Süleyman Memnun'a Şok Ceza!

Tahkim Kurulu, Motosiklet Federasyonu Başkanı Süleyman Memnun’a 3 ay hak mahrumiyeti cezası verdi. Dünya Motokros Şampiyonası’nda Petrol ofisi çadırına girerek etrafı dağıtan Başkan Memnun, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün incelemesi sonucu Tahkim Kurulu’na sevk edildi. Kurul ise dosyayı inceleyip, Memnun’a 3 ay ceza verdi. Memnun, ayrıca başkanlık koltuğunu da kaybetti.

Kaynak:Milliyet

Ekli dosyalar

• suleyman-maymun.jpg
    suleyman-maymun.jpg
    9.6 KB · Görüntüleme: 9,946
Moderatör (forrap)
Uzun zamandır en çok sevindiğim haber bu.Normalde böyle bir yorum yapmamam lazım belki,ama açık açık söylüyorum acayip sevindim bu habere,duyduğumdan beri sırıtıyorum:)
İnşallah federasyonun başına gelecek kişi gerçekten bu işi hakeden biri olur.
Her koltuk gelip geçicidir,önemli olan o koltuktayken gördüğün saygıyı o koltuktan inince de görebilecek kadar çok iyi iş yapabilmek.
Tahkim kurulunu da tebrik ediyorum.

Haberde sanki eksiklik var. Yada ben anlamadım.
Memnun başkanlık koltuğunu 3 aylığınamı kaybetti ? Yoksa 3 aylık hak mahrumiyetinden sonra tekrar göreve dönecek mi?

Umarım Türkiye'de motosiklet kültürünü artırmaya yönelik, bilinçlendirme çalışmalarında bulunabilecek bir başkan gelir.

Moderatör (forrap)
Umarım 3 ay değildir koltuğunu kaybetmesi ile ilgili bölüm.Haberde bu konuda bir çarpıklık var evet,yakın zamanda netleşecektir nasılsa bu konu.

Bu ülkede birşeyler değişiyor sanırım.böyle güzel bir günde böyle güzel bir haber :)

Vay vay vay ne güzel haber bu böyle umarım gerçekten motosiklete gönül vermiş para peşinde olmayan birisi gelir şu güzel kurumun başına da tekrar anlam kazanır

Hak mahrumiyeti cezası başkanlıktan uzaklaştırılma manasına gelmez tahmin ediyorum.Öyle bir durum olsa Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş kulüp başkanlarıda defalarca hak mahrumiyeti cezası almalarına rağmen,görevlerine devam edemezlerdi.

Gaziantep İl Temsilcisi
Vay vay vay çok üzüldük :queen::queen::cherry::cherry::cherry:

o kadar üzüldümki gözyaşlarım paçalarımdan akıyo :)

motosiklet camiasında bir yıldız daha kaydı :p

Zaten Sülo uzun zamandır kaşınıyordu..
Aldığı Kararlar Sürekli eleştiriliyordu.

Aldığım En güzel haberlerden biriydi bu !

BU zihniyetle Bir yere varamazsın SÜLO !!!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çadırı dağıtması kamusal bir suç..Tahkim kurulu bile aleyhine karar veriyor da savcılarımız neden suç duyurusunda bulunmuyor anlamadım:?..

Ayrıca haberde bir eksikklikvar...3 ay neden uzak?... Çadırlara mı yaklaşamıycak?... Tatil bile yapamayacakmı çadırda?....:p

Görevden alınmasına ayrıca çok sevindim.... İşallah göreve layık ve motosikletin içinden gelen birisi başkan olur... Gerçi hep gelen gideni aratır derler ama.....

Cadirda KTM motosikletler ve KTM standi vardi kendisine bu reklam gelirinden komisyon verilmediginden oraya gelip motorlari tekmelemis ve KTM ekibinin ordan cikmasini istemisti diye biliyorum olayi.

3 ay hak mahrumiyeti ceza almış hak muhrumiyeti bazı haklardan idari merci'ler tarafından feragat ettirilme durumudur..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar