SS cilerden Bilgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buda en son viraj yaptıgım LASTİK fakat erken aşındı . petlasmıydı neydi markası ... son hali bu .. biraz yıpranmışş !!!!!!!

Ben bile komtan'a neler neler demişim öyle, kavgada söylenmez diye geçirdim bir an aklımdan, nasıl da yazılmışsa:p

Gürkan'a söylediklerimden çekincem yok da, videonun sitede olması koyan kişi hakkında bayağı çekinceli bir durum olacak; kabul eden varsa buyursun bekleriz..
Tehdit mi bu :p
@Loft; sen koyma bari kıyamam yazık olur..:pale:

Bulunur gazlanacak biri, biraz gayret..:)

Ben koyim beni banla :p Video hakkında Erhanla bi konuşmam lazım.Arkamı sağlama alayım da... :p

Buda benden lsun o vakit :p
fazercanımın lastği
29032008056zl2.jpg

kankaaaaa bana iki parmak diyene bak .. :queen::queen:

senin motür düzde zaten o kadar pay bırakıyo ((((((((:) lastikleri indirip indirip çizgi yapmayın ulem :queen::queen:

kankaaaaa bana iki parmak diyene bak .. :queen::queen:

senin motür düzde zaten o kadar pay bırakıyo ((((((((:) lastikleri indirip indirip çizgi yapmayın ulem :queen::queen:

Lan olim resim biraz yalpak çıkmış açısız görünüyo lastin kenarına 1 santim blem yok normalde :cherry::cherry::cherry::mrgreen::mrgreen:

sen kendine bak tırt motorcu kendine çok güven,yosan şu an hazırım çıkla dışarı piste gömerim seni :p:p:p:p

arkanı sağlamammı alacaksın:queen::queen::queen:p::queen::cyclopsan

hee devir kötü :p

Gerekli mercilerden izin alınmıştır :p Akşam videolar kamu hizmetine sunulacaktır. Bu süre zarfında olcan arkadaşımız vereceği rüşver hakkında düşünme hakkına sahiptir :p Müracaat PM :p

Bende bundan takıcam motora ... Yerli malı olsa gerek :mrgreen:

tabikide ... gidipte dünya para döküyolar tekzelerrmiş birelliymiş punlopmuş...

ahanda size petlas ZR703 loffy style pist cadde çim kuytu köşe ev araba lastiği (((((((((:)

Son düzenleme:
Lan olim resim biraz yalpak çıkmış açısız görünüyo lastin kenarına 1 santim blem yok normalde :cherry::cherry::cherry::mrgreen::mrgreen:

sen kendine bak tırt motorcu kendine çok güven,yosan şu an hazırım çıkla dışarı piste gömerim seni :p:p:p:p

arkadaşım heyecan yapma (:) kırıcı olma .. sert çıkışma .. dersimizin konusu virajj (:)

aç pist konulu bi topic .. yaz oraya sıktım 268 gördüm .. gene geliim kadranı koyayım gene tartışalım konuşalım fikir alışverişi yapalım dimi canım .... böhööhöhöhöhöhöyytt :queen::queen:

edy

topik fena geyik olmuş, bu saatten sonra viraj anlatsanda bişey olmaz.

arkadaşım heyecan yapma (:) kırıcı olma .. sert çıkışma .. dersimizin konusu virajj (:)

aç pist konulu bi topic .. yaz oraya sıktım 268 gördüm .. gene geliim kadranı koyayım gene tartışalım konuşalım fikir alışverişi yapalım dimi canım .... böhööhöhöhöhöhöyytt :queen::queen:

ne diyin leyn ne tartışması ne afra tafra atıyon burda :p:p

anlat anlat ... şu facerli ikiz biraderler egzostu olan arkadaşa bi anlatver özelden :rendeer::rendeer::cherry:

Nazar etme ne olur çalış seninde olur jessem :p

LOFT NERDE YAW bu arada

Son düzenleme:

İşte bu gülüşe bittim yahu...bizim çok sevdiğim bi istanbullu arkadas vardı dominos'ta çalışırken bütün personeli kitlemişti böhöhöhöhöhöhöhö die.Herkes standart gülüyordu..Şimdi kendisi istanbulda..

LoftSenin motoru getirdiler elimizin altına nasıl davranmamızı istersin :p:p palyaço erhan bi girdi Ersan usta'dan içeri kaskın içerisinde göremedim ilk sonra bi çıkardı kaskı ya bu loft sedat2ın motoru deil mi falan muhabbet başladı...

Şimdi biraz konuyu bağlayalım ana muhabbete :p palyaçodan virajcı olmaz baktım lastiklerine :p

viraj yapamıyormusunuz.. tam girecekken frene asılanlardanmısınız .. gözüm yemedi diyenlerdenmisiniz ... ya solayatıyorumda saga daha az yatıyorum gibi bahaneleriniz mi var !!!!!!

işte bu yeni ürün tam size göre boş vatinizde oturup lastiklerinizi silin .. 2 yıl garantili . uzun omürli .. ve seckin urunumuzu internet üzerinden temin edebiirsiniz .. viraj gir silgileri .. simdi kampanya dahilinde bir alana bir adet bedava ....

VİRAJ GİR tem otoyolu kınalı girişinde giderken sagda gelirken solda

VİRAJ GİR taklitlermizden sakının

VİRAJ GİR şikayetinizi bize memnuniyetinizi dostlarınıza

konuyu toplam bütün MT okuyor.( 54.67 kayıtlı uye ve 975 misafir)

konuyu okumayan birtek uye loft (((((((((((((:) neden acaba ::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink

viraj yapamıyormusunuz.. tam girecekken frene asılanlardanmısınız .. gözüm yemedi diyenlerdenmisiniz ... ya solayatıyorumda saga daha az yatıyorum gibi bahaneleriniz mi var !!!!!!

işte bu yeni ürün tam size göre boş vatinizde oturup lastiklerinizi silin .. 2 yıl garantili . uzun omürli .. ve seckin urunumuzu internet üzerinden temin edebiirsiniz .. viraj gir silgileri .. simdi kampanya dahilinde bir alana bir adet bedava ....

VİRAJ GİR tem otoyolu kınalı girişinde giderken sagda gelirken solda

VİRAJ GİR taklitlermizden sakının

VİRAJ GİR şikayetinizi bize memnuniyetinizi dostlarınıza

Türk malı olan lastiğe uygula bakıyım bunu jesse :p:p:p

malesef .. türk malı lastige .. alerjik jelle birlikte fitil öneriyoruz .. çivi batıkları ve patlak yamamak için :p :p :p

konuyu toplam bütün MT okuyor.( 54.67 kayıtlı uye ve 975 misafir)

konuyu okumayan birtek uye loft (((((((((((((:) neden acaba ::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink

Jesse ben Turkish Sunshine Tires by Loft modeli için kenar temizleyici epilatör arıyorum.. Varmı elinde?

Yoksa yanlaya yanlayamı temizliycez :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar