SS cilerden Bilgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
yapar yapar .. dimi tequ ???? yoksa ben .. ee bnmi yanılı.. aman yapar abi ..?? ama neasıl desem .. !! eee bilmem . :p

Tequ bende nerak ettim şimdi duyuyoruz amma hiç görmedik :p

bişeler öğrenmek amaçlı sordugum ciddi sorum geyiğe takılıp gitti :salut: :p

doru dürüst cevap verecek yok mu yavv ?

Kontra tekniği vücut hareketi ile motoru yatırmak yerine, direksiyonu iterek yatırmak demek ve kontra tekniği sayesinde bu yatış daha çabuk gerçekleşir. Tehlikeli durumlardan kaçış için gereken ani kıvırmacalarda çok işe yarar. Kontra tekniğini istediğiniz oranda uygularsınız. Limitleri zorlamak kontra tekniğinin gereği değildir. Yani çok küçük bir yatırma hareketi için de kontra tekniği kullanılabilir. Viraj dönmek için kontra tekniğini kullanmam. Virajda vücut hareketi ile motoru yatırıp döndürmek daha keyiflidir.

Motor ne kadar hızlı giderse tekerleklerdeki merkez kaç kuvveti o kadar artar bu da motoru yolda dik tutar. Hani motor yarışlarında sürücü motordan düştükten sonra motor kendi başına gitmeye devam eder ya, işte bu sebeptendir o sürücüsüz motorun yola devam etmesi. Siz de yüksek hızlara çıktıkça motorun ataleti artar ve yatmaya direnir. Vücut hareketi ile motoru yatırmak daha uzun zaman alır. Yüksek hızda daha hızlı manevra yapmak için kontra tekniği daha hızlı sonuç verir. Çünkü motoru düz ve dik tutan tekerlek gücünü yine motoru yönlendirmek için kullanırsınız. İşte kontra tekniği bu gücü kullanmaktır. Vücudu değil.

Son düzenleme:
abi ben Siz SSciler gibi piyasaya oynamıyorum ki youtubeye video falan koyayım..Şekilci işi onlar :p Tamamen adrenalin için yapıyorum ben :p

Konuyu Toplam 13 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
Tequ, by_moto, hizli-imam, Mert, yucika, headquarters, FireStarteR, NakturK
efsane geri mi döndü ne :p

Son düzenleme:
Efsane geri dönecek çok yakında fragman üzerinde çalışmalar papıos :p:p

Ya 4 sayfa okudum bir tane bilgi göremedim ( bi Jesse yazmış by_motonun sorusuna cevap olarak. ) Eğer geyik için açılmış bi başlıksa bari başlığın sonuna [geyik] diye ekleme yapın yok değilsede geyiği belli sınırda tutup ciddi cevaplarda verin. Şimdi içinizden madem öyle okuma topiği zorla mı okutuyoruz diyen olabilir. Sizde haklısınız ama bir tane bile işe yarar bir bilgi alsak tecrübeli birinden, o bile hayat kurtarabilir. Saygılarımla efendim geyiğiniz bol olsun :)

Ya 4 sayfa okudum bir tane bilgi göremedim ( bi Jesse yazmış by_motonun sorusuna cevap olarak. ) Eğer geyik için açılmış bi başlıksa bari başlığın sonuna [geyik] diye ekleme yapın yok değilsede geyiği belli sınırda tutup ciddi cevaplarda verin. Şimdi içinizden madem öyle okuma topiği zorla mı okutuyoruz diyen olabilir. Sizde haklısınız ama bir tane bile işe yarar bir bilgi alsak tecrübeli birinden, o bile hayat kurtarabilir. Saygılarımla efendim geyiğiniz bol olsun :)

ooo işte hem naked hem suzuki kullanan bi kardeşimiz. iyi yalnız değiliz topikte SS çilerin hışımına uğramayalım :p

bu arada ben viraj tekniklerini cruisercılardan öğrenmeyi tercih ederim. tanıdığım SS çileri viraj çalışmak yerine motorları kaldırımda cafe önlerine park edip kaskları masaya koyup muhabbet etmeyi tercih ediyolar :queen:

bu son paragraf ciddi geyiktir alınan ciddiye alan olmasın aman ha :rendeer:

genellikle taksimde takılırız ss ciyiz çünkü .. motorların ustunde oturur gelen geçen güzel alımlı kızlara .. " canımmm gezdiriim mi seni " diye iltifat eder günü geçiririz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar