Tehdit mi buBen bile komtan'a neler neler demişim öyle, kavgada söylenmez diye geçirdim bir an aklımdan, nasıl da yazılmışsa
Gürkan'a söylediklerimden çekincem yok da, videonun sitede olması koyan kişi hakkında bayağı çekinceli bir durum olacak; kabul eden varsa buyursun bekleriz..
@Loft; sen koyma bari kıyamam yazık olur..ale:
Bulunur gazlanacak biri, biraz gayret..![]()
Buda benden lsun o vakit
fazercanımın lastği
![]()
Tehdit mi bu
Ben koyim beni banlaVideo hakkında Erhanla bi konuşmam lazım.Arkamı sağlama alayım da...
![]()
kankaaaaa bana iki parmak diyene bak .. :queen::queen:
senin motür düzde zaten o kadar pay bırakıyo ((((((((lastikleri indirip indirip çizgi yapmayın ulem :queen::queen:
arkanı sağlamammı alacaksın:queen::queen::queen::queen::cyclopsan
Bende bundan takıcam motora ... Yerli malı olsa gerek :mrgreen:
Lan olim resim biraz yalpak çıkmış açısız görünüyo lastin kenarına 1 santim blem yok normalde :cherry::cherry::cherry::mrgreen::mrgreen:
sen kendine bak tırt motorcu kendine çok güven,yosan şu an hazırım çıkla dışarı piste gömerim seni![]()
topik fena geyik olmuş, bu saatten sonra viraj anlatsanda bişey olmaz.
arkadaşım heyecan yapma (kırıcı olma .. sert çıkışma .. dersimizin konusu virajj (
![]()
aç pist konulu bi topic .. yaz oraya sıktım 268 gördüm .. gene geliim kadranı koyayım gene tartışalım konuşalım fikir alışverişi yapalım dimi canım .... böhööhöhöhöhöhöyytt :queen::queen:
anlat anlat ... şu facerli ikiz biraderler egzostu olan arkadaşa bi anlatver özelden :rendeer::rendeer::cherry:
arkadaşım heyecan yapma (kırıcı olma .. sert çıkışma .. dersimizin konusu virajj (
![]()
aç pist konulu bi topic .. yaz oraya sıktım 268 gördüm .. gene geliim kadranı koyayım gene tartışalım konuşalım fikir alışverişi yapalım dimi canım .... böhööhöhöhöhöhöyytt :queen::queen:

viraj yapamıyormusunuz.. tam girecekken frene asılanlardanmısınız .. gözüm yemedi diyenlerdenmisiniz ... ya solayatıyorumda saga daha az yatıyorum gibi bahaneleriniz mi var !!!!!!
işte bu yeni ürün tam size göre boş vatinizde oturup lastiklerinizi silin .. 2 yıl garantili . uzun omürli .. ve seckin urunumuzu internet üzerinden temin edebiirsiniz .. viraj gir silgileri .. simdi kampanya dahilinde bir alana bir adet bedava ....
VİRAJ GİR tem otoyolu kınalı girişinde giderken sagda gelirken solda
VİRAJ GİR taklitlermizden sakının
VİRAJ GİR şikayetinizi bize memnuniyetinizi dostlarınıza
konuyu toplam bütün MT okuyor.( 54.67 kayıtlı uye ve 975 misafir)
konuyu okumayan birtek uye loft (((((((((((((neden acaba ::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink