- Motosikleti
- 2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Tam 20kg fazla kadar seviyoruz, öyle yani......
Ne seviyormuşsunuz yemeyi arkadaş yaaa .
![]()
Tam 20kg fazla kadar seviyoruz, öyle yani......
Ne seviyormuşsunuz yemeyi arkadaş yaaa .
![]()
İşlevini yerine getirmediği için örneğin 1'den 2'ye / 4'ten 5'e atamıyorsun. Sorun zaten elektronik parçanın kendisi.Elektronik bir parçada takılan ne ki acaba? Vites koluna mekanik bir bağlantısı var diye biliyorum, orasında bir sıkıntı / hareket etmesinde bir anormallik yoksa işini gayet düzgün görmesini beklerim? İlginç vallahi sizin hikâye. Hareketi hisseden algılayıcı bozuluyor herhalde?
İşte nasıl bozulabiliyor onu kafam almadı. Elektronik 0 - 1 işi. Ya çalışır ya çalışmaz. Demek ki bir izolasyon (fiziksel veya elektriksel) sorunu veya düpedüz tasarım problemi var, devre bileşenleri falan yanıyor?İşlevini yerine getirmediği için örneğin 1'den 2'ye / 4'ten 5'e atamıyorsun. Sorun zaten elektronik parçanın kendisi.![]()
Kronik diye o yüzden demiştim. Trident 660'larda da yaşanıyormuş. 765'te bana denk geldi. Tiger Sport 800 için ACT'nin yazdığını görünce o yüzden yazayım dedim.İşte nasıl bozulabiliyor onu kafam almadı. Elektronik 0 - 1 işi. Ya çalışır ya çalışmaz. Demek ki bir izolasyon (fiziksel veya elektriksel) sorunu veya düpedüz tasarım problemi var, devre bileşenleri falan yanıyor?
Başıma iş almak istemediğimden çok yüzeysel geçtim.@John Gotti ,@ACT , @Cyan
Şahane konu yakalamışsınız , şuna başlık açıp tartışsanız daha iyi olur. Hem bu tavuk döner konusunun altında kaybolup gitmez hem de şu forumdaki bir sürü gereksiz başlığın yerine adam gibi bir konu açılmış olur.
Sevgilerimle