sport touring tavsiyesi

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS / Yamaha BWS 100
Elektronik bir parçada takılan ne ki acaba? Vites koluna mekanik bir bağlantısı var diye biliyorum, orasında bir sıkıntı / hareket etmesinde bir anormallik yoksa işini gayet düzgün görmesini beklerim? İlginç vallahi sizin hikâye. Hareketi hisseden algılayıcı bozuluyor herhalde?
İşlevini yerine getirmediği için örneğin 1'den 2'ye / 4'ten 5'e atamıyorsun. Sorun zaten elektronik parçanın kendisi. 😁

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İşlevini yerine getirmediği için örneğin 1'den 2'ye / 4'ten 5'e atamıyorsun. Sorun zaten elektronik parçanın kendisi. 😁
İşte nasıl bozulabiliyor onu kafam almadı. Elektronik 0 - 1 işi. Ya çalışır ya çalışmaz. Demek ki bir izolasyon (fiziksel veya elektriksel) sorunu veya düpedüz tasarım problemi var, devre bileşenleri falan yanıyor?

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS / Yamaha BWS 100
İşte nasıl bozulabiliyor onu kafam almadı. Elektronik 0 - 1 işi. Ya çalışır ya çalışmaz. Demek ki bir izolasyon (fiziksel veya elektriksel) sorunu veya düpedüz tasarım problemi var, devre bileşenleri falan yanıyor?
Kronik diye o yüzden demiştim. Trident 660'larda da yaşanıyormuş. 765'te bana denk geldi. Tiger Sport 800 için ACT'nin yazdığını görünce o yüzden yazayım dedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar