sport touring tavsiyesi

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS / Yamaha BWS 100
Elektronik bir parçada takılan ne ki acaba? Vites koluna mekanik bir bağlantısı var diye biliyorum, orasında bir sıkıntı / hareket etmesinde bir anormallik yoksa işini gayet düzgün görmesini beklerim? İlginç vallahi sizin hikâye. Hareketi hisseden algılayıcı bozuluyor herhalde?
İşlevini yerine getirmediği için örneğin 1'den 2'ye / 4'ten 5'e atamıyorsun. Sorun zaten elektronik parçanın kendisi. 😁

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İşlevini yerine getirmediği için örneğin 1'den 2'ye / 4'ten 5'e atamıyorsun. Sorun zaten elektronik parçanın kendisi. 😁
İşte nasıl bozulabiliyor onu kafam almadı. Elektronik 0 - 1 işi. Ya çalışır ya çalışmaz. Demek ki bir izolasyon (fiziksel veya elektriksel) sorunu veya düpedüz tasarım problemi var, devre bileşenleri falan yanıyor?

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
İşte nasıl bozulabiliyor onu kafam almadı. Elektronik 0 - 1 işi. Ya çalışır ya çalışmaz. Demek ki bir izolasyon (fiziksel veya elektriksel) sorunu veya düpedüz tasarım problemi var, devre bileşenleri falan yanıyor?
Kronik diye o yüzden demiştim. Trident 660'larda da yaşanıyormuş. 765'te bana denk geldi. Tiger Sport 800 için ACT'nin yazdığını görünce o yüzden yazayım dedim.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
@John Gotti ,@ACT , @Cyan

Şahane konu yakalamışsınız , şuna başlık açıp tartışsanız daha iyi olur. Hem bu tavuk döner konusunun altında kaybolup gitmez hem de şu forumdaki bir sürü gereksiz başlığın yerine adam gibi bir konu açılmış olur.

Sevgilerimle

Motosikleti
@John Gotti ,@ACT , @Cyan

Şahane konu yakalamışsınız , şuna başlık açıp tartışsanız daha iyi olur. Hem bu tavuk döner konusunun altında kaybolup gitmez hem de şu forumdaki bir sürü gereksiz başlığın yerine adam gibi bir konu açılmış olur.

Sevgilerimle
Başıma iş almak istemediğimden çok yüzeysel geçtim. 😁
Az çok tahmin etmek isteyen arkadaşlar için bu konuyu bırakıyorum. Yorumları da okumanızı tavsiye ederim.
Bazı tutumların Türkiye'ye özel olmadığını görmek en azından biraz içinizi ferahlatır belki.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Elektronik bir parçada takılan ne ki acaba? Vites koluna mekanik bir bağlantısı var diye biliyorum, orasında bir sıkıntı / hareket etmesinde bir anormallik yoksa işini gayet düzgün görmesini beklerim? İlginç vallahi sizin hikâye. Hareketi hisseden algılayıcı bozuluyor herhalde?
Muhtemelen sensör sapıtma arızası yaşanıyor. Geçen gün motoru teslim almaya gittiğimde MotoOn İlhan Usta bir Tiger 1200 GT Explorer ile uğraşıyordu. Quickshifter arızası varmış, ölçümlerini yapmış garantiden değişmesi için işlemlerini yapıyordu. Daha öncede benzer durum yaşanmış ve garantiden değişmiş ikinci kez değişecekmiş. Sanırım yeni serilerde bu Quickshifter problemi sık yaşanıyor.

Son düzenleme:

İki türde sıkıntı yaşanabiliyor benim gözlemlediğim.
Birincisi motosiklet şanzımanı zaten biraz takır tukur bir şey (rabbim herkese bir günlüğüne de olsa Suzuki şanzımanı kullanmayı nasib etsin) - bunu da kullanıcılar biraz otomatik vites gibi kullandığı zaman huysuzlaşabiliyor.
İkincisi bazen sensör düğmeye basıldığını anlamıyor, anlamadığı için gerekli ateşleme hareketini yapmıyor, yapmadığı için yük kalkmayınca istersen zıpla vitesin üstünde iplemiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar