Sonunda TWİSTER 'ı aldım heheheheh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim akşamları 24:00 da yollara cıkıyorum acayip zevkli oluyor tabi başlarda motoru kaldırmakta zorluk ceksemde dün akşam daha kolay oldu elimin ayarı gelmeye başladı :santa:

hayırlı olsun hoca darısı başımıza ne diyek :queen:

:pl: LiVe FoR RiDe :pl:

slade inşallah demekten başka çare yok darısı herkesin başına motoru olanlarda inşallah modelini yükseltirler :king:

kurban hayırlı olsun.
ama bence bir fakire sadaka versen çok süper olur. hem motor almayı nasip etmiş.Allah teala kazasız yolculuklar nasip eder bu sayede kalbinde güvende olur..
hoşçakalın

ra

darısı başıma hem ehliyet hem motor alıcam vallah arabadan ucuz uğraşı olması ii oldu bıktım arabalardan

leto 24 ten sonra nerelere takılıyorsun?
dün gece caddede kapatan twister sen miydin yoksa? :mrgreen:

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
aliberkay daha okadar olamadık be hem öle neymiş kapatmak falan :king: yakışmaz bize.... :farao:

Leto kardesim güle güle kullan tabi arada bizide güldür :) Ya sen simdi pazar günü festivale motorla gelmiycekmisin??

bakıyorum her hafta festival oluyor istanbulda malesef ben uzaktayım alanyada ve çalışıyorum :joker:

hayırlı olsun abii bende bısıklet alam kendıme bır tane alıştırma yaparım artık :king:
junıor r1 abey sen antalya ya gelırmısın kı?

[quote="Donald_Duck]
Hani fotgraf :queen:[/quote]
abi digital bi makina yokki fotoğraf koyalım tabi en kısa zamanda olacak inşallah sitede forolarım. DD öğrenmek için aldım ufaktan bi başlayalımda diyorum şöle güzelce öğrendikten sonra inşallah büyüteceğim..
arkadaşlar bu arada dün akşam hakanla beraber bi dolmabahçe beşiktaş bebek gezdik trafik olayına girdim sayılır inşallah en kısa zamanda buluşmalara motor ile gelebilirim. hehehhe :farao:

leto' Alıntı:
Donald_Duck' Alıntı:
Hani fotgraf :queen:
[quote="leto]abi digital bi makina yokki fotoğraf koyalım tabi en kısa zamanda olacak inşallah sitede forolarım. DD öğrenmek için aldım ufaktan bi başlayalımda diyorum şöle güzelce öğrendikten sonra inşallah büyüteceğim..
arkadaşlar bu arada dün akşam hakanla beraber bi dolmabahçe beşiktaş bebek gezdik trafik olayına girdim sayılır inşallah en kısa zamanda buluşmalara motor ile gelebilirim. hehehhe :farao:

Digital makinen de olur, merak etme...acelesi yok.

Hayirlisi, dogru bir secim yapmissin. Kendine zaman tani, acele etme tarfige cikayim ama su kadar km yapayim filan diye...sakin sakin...onunde cok zaman ve kacaman bir yaz mevsimi var. :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar