valla cenk ne gunlerdi onlar :queen: allahdan arda arabayı satdı da kurtulduk katilden ( araba da bu arada renault 9 broadway ) :queen: :queen: CenkKeskin Bide ÇaKaLaz Bana dio ki yakında ZonguLdak'a geLCem seni de alcam gezcez dio Ben binmem ki bu adamın Arabasına :queen: ÇaKaL arda dan daha manyak gibime geLdi... ÇaKaL sen ne zaman Gelirsen ben KilimLi de yokum haberin oLsun....... :queen: :queen: :queen: :cat:
gecmis olsun kardes...sakin gaza gelme diyecem ama..iste ne diyecem ama iste..
Geçmiş olsun kardeşim.. Askerdeyken Rize nin hertarafında,ve civar şehirlerde epeyce trafikte bulunmama rağmen Rize trafiğini çözebilmiş değilim.İstanbul şöförü olarak beni bile orada şaşırttılar, motor kullanmak cesaret ister oradaTekrar tekrar geçmiş olsun kardeşim,aman kaymak gibi yollara kanma.Lazımsın sen daha..
![]()
Adamın ruhu gaz....Gelse ne gelmese ne.........Hiç diyomu ki arkadaşlar bana ders olsun bidaha yapmam diye...Duyan varmı?....r:
r:
Milli servete zarar vermekten içeri atıcaklar seni bidahakine....:queen: :queen:
:silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: