Sonunda KaZa Yaptım :(

ULeyn ne adamsın yaaa :) NEYSE konu dağılmasın :) öLene kadar RaP !

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çakalaz lastik değiştiriyorum falan kimse geçemez demişsin, o lastiklerin herbiri avuç içi kadar alanda yere temas ediyolar, bu yüzden kimse uymasa da hız sınırları vesaireler var.. gelecekte yapacağın kazalar için de geçmiş olsun şimdiden

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tek rakibim Türk Hava Yolları diyorsun yani.....Peluşsuz gezme ha....

@ALP_Tunay :

wallaa kardeşim inanması zor ama uçakla da kapıştım ben 3 hafta kadar oldu:cherry: Trabzon havalimanına arkadaşı bırakmışştım.. Rize ye dönerken üzerimde bi gölge :silent: baktım uçak inişte ama anlatamam ne kadar yakın.. Ben de sahil yolunda yardırmışş geliorm... Neysee her nekadar gecememiş olsam da kapıştım yaniii :mrgreen:
Not : Bi ara tam geçtim sandım ama viraja girmişim bana öle gelmişş :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Öncelikle geçmiş olsun.

Topiğin başlığını Sonunda Kaza Yaptım şeklinde koyman, bu kazayı beklediğinin ipuçlarını veriyor.

Demek biraz agresif kullanıyordun, bir kaç kazayı yapmaya ramak kaldı da atlattın ki beklenen oldu Sonunda Kaza Yaptım diyorsun.

Biraz daha dikkat lütfen.:)

Geçmiş olsun kardeşim.. Askerdeyken Rize nin hertarafında,ve civar şehirlerde epeyce trafikte bulunmama rağmen Rize trafiğini çözebilmiş değilim.İstanbul şöförü olarak beni bile orada şaşırttılar, motor kullanmak cesaret ister orada :D Tekrar tekrar geçmiş olsun kardeşim,aman kaymak gibi yollara kanma.Lazımsın sen daha..
:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla cenk ne gunlerdi onlar :queen: allahdan arda arabayı satdı da kurtulduk katilden ( araba da bu arada renault 9 broadway ) :queen: :queen: CenkKeskin Bide ÇaKaLaz Bana dio ki yakında ZonguLdak'a geLCem seni de alcam gezcez dio Ben binmem ki bu adamın Arabasına :queen: ÇaKaL arda dan daha manyak gibime geLdi... ÇaKaL sen ne zaman Gelirsen ben KilimLi de yokum haberin oLsun....... :queen: :queen: :queen: :cat:

sana bişi olmaz ölmüyon sen o kadar sanslı değiliz biz :queen:

gecmis olsun kardes...sakin gaza gelme diyecem ama..iste ne diyecem ama iste..

aman chakal dikkat et,
gecmis olsun.
gecen sene 20 subatta (yani gecen sene 2 gun once) asiri hiz yuzunden 3 metreden ucmustum,sonra yagmurlu ve karli yolda araba kullanmanin zorlugunu anladim.
belki bunu anlayana kadar canimdan olabilirdim.
belki sende allah gostermesin canindan olabilirdin.
Aman diyorum chakal aman !!!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
gecmis olsun kardes...sakin gaza gelme diyecem ama..iste ne diyecem ama iste..

Adamın ruhu gaz....Gelse ne gelmese ne.........Hiç diyomu ki arkadaşlar bana ders olsun bidaha yapmam diye...Duyan varmı?....:pr: :pr:

Milli servete zarar vermekten içeri atıcaklar seni bidahakine....:queen: :queen:

Geçmiş olsun kardeşim.. Askerdeyken Rize nin hertarafında,ve civar şehirlerde epeyce trafikte bulunmama rağmen Rize trafiğini çözebilmiş değilim.İstanbul şöförü olarak beni bile orada şaşırttılar, motor kullanmak cesaret ister orada :D Tekrar tekrar geçmiş olsun kardeşim,aman kaymak gibi yollara kanma.Lazımsın sen daha..
:)

aga aynen dediğin gibi birAz zorlanıyo insanlar amaa işi bilecen işe gitmicen:queen: :queen:

Adamın ruhu gaz....Gelse ne gelmese ne.........Hiç diyomu ki arkadaşlar bana ders olsun bidaha yapmam diye...Duyan varmı?....:pr: :pr:

Milli servete zarar vermekten içeri atıcaklar seni bidahakine....:queen: :queen:

:queen: :queen: :queen: ilahi alp_tunay...
bu bana ders oldu desem noocak.. sizi kandırmış olurum o da işime gelmez.. Milli servet e gelincee :queen: :queen: :queen: neyseee ...

bi de bunun üzerine buraya başlık açabildiğin için tebrikler. umarım bi dahaki seferin sonunda da "yaptim ama bişey olmadi ki eheh, foruma başlik bile attım" kahkahalarini duyabiliriz.

:silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
:silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent:

Diyor ki ölmedim ben burdayım diyebiliyorsan sağsın demektir......:p

alp'e bak.. anında sözlük adam :p

Ben burdayım :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar