Sonunda KaZa Yaptım :(

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yakışmadı....Tam zopalıksın....Bide gelmiş burda öğünerek anlatıyosun....aferim iyi pert etmişssin diyelim sana....

Bari nizamlara uygun kapışssaydın....Sen tut fabia yla golf e kafa tut...Olacak şeymi...Gel sana öğretelim bişeyler....Sürücü kursunda sın ama araba süremiyon....

Şaka bi yana ya sana bişey olsaydı?...Ya o kapıştığın elemanlara bişey olduysa?...Pişman olmadığına göre geçmiş olsun da demeye gerek yok...

Devam...

işin en kötü tarafı bu arkdaşımız sürücü kursunda ögretmen.:queen:

bakkaldan ehliyet almayın gidin çakalazdan ehliyet alın daha kolayy:queen:

işte yurdum trafiniginin neden bu hallerde oldugu anlatan örnek topicc:p

Yakışmadı....Tam zopalıksın....Bide gelmiş burda öğünerek anlatıyosun....aferim iyi pert etmişssin diyelim sana....

Bari nizamlara uygun kapışssaydın....Sen tut fabia yla golf e kafa tut...Olacak şeymi...Gel sana öğretelim bişeyler....Sürücü kursunda sın ama araba süremiyon....

Şaka bi yana ya sana bişey olsaydı?...Ya o kapıştığın elemanlara bişey olduysa?...Pişman olmadığına göre geçmiş olsun da demeye gerek yok...

Devam...

::plus1:: Abi lafı ağzımdan aldın haklısın eğer bişi yapacaksanız pistlere buyrun

Büyük geçmiş olsun kardeşim.
İnşallah bir daha karşılaşmazsın
:rendeer:
:rendeer:

Artislik yapıcam diye masum bir insanın veya insanların canını almaman, ailelerini acılar içinde bırakmaman dileğiyle...

Ben er veya geç herkesin bir gün olgunlaşacağı kanısındayım... Umarım bu kötü yollardan olmaz...

Son düzenleme:
Alp tunay sana demedimki zaten!:) okey! yaw bu karakter şeyi nereden çıktı ne yazacaz?

çakal geçmiş olsun

bence bu şekli hiç bozma ayrı bi havası olmuş daha çok ilgi gelir:):):)

geçmiş olsun insan yanlışı yapmadan anlamıyor ne yaptığını umarım kendine dersler çıkartmışsındır hiç kimseye birşey olmaması sevindirici olay:rendeer:

geçmiş olsun direksiyonuna ve tücrübene güvenmiyorsan bu işlere girme bu kazada sana ders olsun peki büyüklerin bu işe ne diyor

:farao: ben de bunu anlamıyorum! eroldayı kusura bakma ama problem insanın direksiyonuna ve tecrübesine güvenmesinden kaynaklanıyor zaten. hepimiz seviyoruz heyecanı ama herşeyin yeri zamanı var.::yanliss:

:farao: ben de bunu anlamıyorum! eroldayı kusura bakma ama problem insanın direksiyonuna ve tecrübesine güvenmesinden kaynaklanıyor zaten. hepimiz seviyoruz heyecanı ama herşeyin yeri zamanı var.::yanliss:

kendisine veya yanındakine birşey olsaydı veya bir yanı sakat kalsaydı o zaman nediyecektin ben bunları yazarken formdaşım olduğu için yazdım ve ilk iş anne ve babsı geldi aklıma

Pist parasını forumda toplayalım bi daha ki sefer sizi yollarda görmeelim bi daha yarışırken :) geçmiş olsun

kendisine veya yanındakine birşey olsaydı veya bir yanı sakat kalsaydı o zaman nediyecektin ben bunları yazarken formdaşım olduğu için yazdım ve ilk iş anne ve babsı geldi aklıma

arkadaşımızı ve ailesini düşünmek elbette ki güzel bir hareket, hepimiz sevindik kimseye birşey olmadığına, fakat benim değindiğim konu farklı.

hem ben kötü birşey mi dedim ki? :silent:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tüm arkadaşlara tavsiyem hawa yağışlıysa, lastikleriniz bitmişse, Rot ayarınız bozuksa Kesinlikle kimseylee kapışmayın :pr:

bu cümleden hava yağışlı değilse, lastikler yeni ve rot ayarı yapılmışsa kapışılabilir gibi bir sonuç çıkardım , umarım öyle düşünmüyosundur..rot çekme yapar bu arada kapışmaya pek etkisi olmaz sanki

neyse.. çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar