Sonunda KaZa Yaptım :(

selam arkadaşlar ! Ne desem bilmiyorum ! Hatalıyım ama sizlerle paylaşmalıyım diye düşündüm :salut:

Bu sabah ; Anayolda kusen le giderken , arkadan mavi bi GOLF'un Hadi kapışalım dermiş gibi dibime girmesi sonucu aşırı Hız; aşırı yağmur nedeniyle ve Kapışmakta olduğum arabanın virajda üzerime kırması nedeniyle yoldan çıkıp iLerdeki direklerden birine Gümlemiş bulunmaktayım :salut:

Tüm arkadaşlara tavsiyem hawa yağışlıysa, lastikleriniz bitmişse, Rot ayarınız bozuksa Kesinlikle kimseylee kapışmayın :pr:

NoT : Kapışmakta olduğum araba da benden 2 Km sonra Tünel çıkışında kamyonun altına girmişşş :cherry:

Bu da arabamın son Hali :pr:

No PHOTO !

Ewet kabul ediyorum ; Çok otantik çarpmışım :queen: :queen: :queen:

Geçmiş olsun ÇakaLaz aşırı ve o hınzır rod'Lar demi :silent: nesse bunla geçmiş olsun..!

cako ne diyim sana hocam...seviyom ama arada bir zopaya ihtiyacın var be kanka...ya başkalarının canına istemedende olsa kastedseydin...

geçmiş olsun kardeş ya üzüldüm gerçekten kaskosu varmıydı arabanın sana bişey oldu kanama felen?tekrar geçmiş olsun

gecmis olsun sorumsuz arkadas:D
azcik haketmissin dedigin gibi..
1 musibet 1000 nasihattan iyidir derler ya
belki akillanirsin..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kapışacak başka hava bulamadınmı neyse geçmiş olsun :pr:

Walla ben de bişi yok arkadaşlar :cherry: Ne derler kötyüye bişi olmaz :cherry:

Kasko felan herşey wardı.. Onlar da sorun yok yalnız polis açık açık para istedi benden Ruhsat üzerimde yoktu diyee; wALLA ACAİP dokundu bana bu :pr:

@PRaetorian :

Kardeş bu kaçıncı musibet oldu ben de bilmiyorum :cherry: 1yıl kadar önce de Tır ın altından çıkmıştım :cherry:

Ama bu haksız yere oldu ; üzerime kırdı eleman neyse o da kaza yapmışş ilerde zaten :cherry:

geçmiş olsun::stretche ::yanliss: .............................( bu küçük noktacıklarda hayatımızın parçası oldu yaaa )

çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın gibi görünüyor. umarım bundan sonra daha dikkatli olursun. bize de ders oluyo diğer yandan sayende :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmıs olsun abıcım....
abıcım sen motorcu değil misin..arabada ne işin var....:silent:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bir gün akıllanman dileği ile geçmiş olsun
umarım kötü yoldan öğrenmezsin akıllanmayı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cakalaz geçmiş olsun nuwanda iyi bilir bizim atlattıklarımızı :queen: (arda sağolsun)
ama sınırlarını bil ve gaza gelme kolay kolay bir dost tavsiyesi :bounce:

geçmiş olsun direksiyonuna ve tücrübene güvenmiyorsan bu işlere girme bu kazada sana ders olsun peki büyüklerin bu işe ne diyor

olm rizenin o otoban gibi karadeniz sahil yolunun neresinde kaza yaptın merak ettim.gözünü kapatsan o yolda yine kaza yapılmaz beee. birde o lastiklerle yarışmı yapılır.
geçmiş olsun umarım birdaha başına gelmez.

geçmiş olsun direksiyonuna ve tücrübene güvenmiyorsan bu işlere girme bu kazada sana ders olsun peki büyüklerin bu işe ne diyor

wallaa abicim direksiyon öğretmeniyim ben güvencem sonsuz ama biraz fazla sewiyorum riski sorunum bu :cherry: büyüklerim hiç bişi demedi; bana bişi olmadı ya gerisi önemli deilmişş onlar için :cherry:

olm rizenin o otoban gibi karadeniz sahil yolunun neresinde kaza yaptın merak ettim.gözünü kapatsan o yolda yine kaza yapılmaz beee. birde o lastiklerle yarışmı yapılır.
geçmiş olsun umarım birdaha başına gelmez.

Wallaa o sahil yolu sana öle geliyoo.. Öyle kurnaz virajlar koymuşlar ki görmek deil o virajlara 120 km/h la girip hissetmek lazm... Bi de lastik tabi .. Neyse bi daha ki bakalım nasıl olcak Bu 3. büyük kazam daha da bişi olmaz bana sanırım :queen:

wallaa abicim direksiyon öğretmeniyim ben güvencem sonsuz ama biraz fazla sewiyorum riski sorunum bu :cherry: büyüklerim hiç bişi demedi; bana bişi olmadı ya gerisi önemli deilmişş onlar için :cherry:

Wallaa o sahil yolu sana öle geliyoo.. Öyle kurnaz virajlar koymuşlar ki görmek deil o virajlara 120 km/h la girip hissetmek lazm... Bi de lastik tabi .. Neyse bi daha ki bakalım nasıl olcak Bu 3. büyük kazam daha da bişi olmaz bana sanırım :queen:

tam olarak nerde kaza yaptın virajı söylede oraya girerken biraz hız keselim sana olan oldu artık geride kalanları kurtaralım:queen:

e yuf olsun diyorum sadece, trafikte kapışanların ehliyetlerine el konulup trafikten men edilmesi gerekir aslında ama sen belanı bulmuşsun gerçi, umarım bu sana ders olmuştur. Bi dahakine bu kadar şanslı olmayabilirsin.

Geçmiş olsun. Sende bişey olmaması sevindirici...
Ama; sayamadığın musubet sana gaza gelmemeyi, kendine ve trafikteki diğer insanlarra saygılı olmayı öğretemediyse bi ::yanliss: ::eviiil:: ::cekic::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar