Sonunda Honda 600rr Aldım Darısı Tüm Dileyenlere

hayırlı olsun dostum.allah kaza bela göstermesin.güle güle kullan. ya merak ettim motoru kaç liraya aldın?

Allah kaza bela vermesin. Farında, yolunda hep açık olsun, Hayırlı uğurlu olsun. :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar hondanın eğitimine gitmeyi düşünüyorum öğrenecek çok şey var, motoru azönce getirdim şöyşe deneme turu yaptım 3 km kadar çok tehlikeli diyen arkadaşlara katılıyorum çok değil çok çok tehlikeli ama eğitim alacağım.
bu arada vitesli motor pek zor gelmedi şöyle ybr tarzı bişey olsa zaten scooter den farksız olacak ama ilk vitesli olarak gerçektende 600rr biraz çok sanırım zaten 1. vitesden 2. ye atmaya gerek kalmıyor.
resimleri ilk sayfaya ekledim biraz çamur oldu ama akşam akşam yıkayamayacağım için öyle temsili bir resim koydum.

:)
sen bu sezonu 1. vitesle geçir.

allah kaza bela vermsin kardeşim hayırlı uğurlu olur inş.
benmde hedefim bu makina ama bence başlangıç için sert bi makina değilmi??

amn dikkatt kardeş gözünü sevem..özellikle bu günlerde yollar buz pisti gibi wallah

onlarca defa yazılmış Allah korusun, dikkat et diye ama cidden Allah korusun, dikkat et!!

hocam niye zahmet ettin ya kamyonla ben o motoru sürmek icin taaa kütahyadan kalkar gelirdim :queen:

Hayırlı olsun ALLAH kazasız belasız bındırsin..

arkadaşım hayırlı olsun ALLAH iyi günerde kullanmak nasip etsin rüzgardan donmak nasip etmesin :D sakın fazla gaz verme çok savuruyor alışıncaya kadar düşük hızlarda dene yani benim yaptığımı yapma
tekrar gözün aydın...

allah analı babalı büyütsün :D nazarlık (sticker şeklinde) iliştir bi yere

Bunun şasede çatlak var, çamura toza rağmen bariz şekilde belli oluyor.

Motorun altından da parça kopmuş, altını bi yere mi vurdun:silent:

aye haklısın sanırım bende catlagı gordum,,,,tayfur motoru almadan once servıse falan goturdun mu? herhangı bır usta gordumumotoru almadan once,,catlak olan kısmı bılıyormuydun en azından

ılk racıng heycanını bılırım ben ıkı gun uyuyamadım ustunden ınemedım ılk ıkı gun hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasıp etsın

Çocuğun aklını almayın.
Çatlak falan yok.:)
Yani şu alttaki resimde benim gördüğüm şeyi gördüyseniz.

img0737ai4.jpg

O çatlak gibi görünen yer kaynak yeri.
Bakınız aşağıda benim motor ve bahsi geçen çatlak zannettiğiniz şey.:)

dscn1778li7.jpg

Şimdi gelelim, hayatında hiç vitesli motosiklet kullanmamış ve gidip bu motosiklete borçlanarak sahip olmuş arkadaşa.

Hayırlı olsun,
Allah kaza bela vermesin gibi cümlelerin bir işe yaramadığı bu forumda da hayatta karşılaştığımız tüm olumsuzluklarda da kendini kanıtlamış bir cümledir.
Benim tavsiyem,
eğer mümkünse motosikleti iade etmendir.
Mümkün değilse de satılık et.
Zaten kullanamayacaksın.
Bütün paranı motosiklete yatırmak akıllı işi değil zaten.
Ben kullanamazsın demiyorum.
Yani sözümü
"hahaaa en iyi pilot benim. Sen beceriksizin tekisin"
gibi algılama.
Kullanamayacaksın çünkü ilk arıza da parasızlıktan evde yatmaya başlayacak.
Kullanmaya alışma ve öğrenme devresinde büyük ihtimalle motorunu öldüreceksin.
Bu motosikletler öğrenme motoru değil.
Öyle birinci vitesle tıntın 30 km/h hızla kullanırsan, bir süre sonra motoru eline alırsın. Yani motor seni değil, sen motoru taşırsın.
Bunların hiçbirisinin olmaması halinde şanslısın.
Tabii düşmeyeceğini ve kaza yapmayacağını varsayıyorum.
Bir de kaza yaparsan?

Bazı arkadaşların, ölürsün! parçalanırsın! gibi sözlerine katılmıyorum.
Çünkü uzun bir süre gazı açmaktan korkacağın için, kaza yapsan bile düşük bir hızla gerçekleşeceğinden, en fazla sakat kalırsın.
Tabii montun, botun, kaskın ve eldivenlerinin olduğunu varsayıyorum.
Yoksa almadın mı?::sas::
Fakat sana hiçbir şey olmasa bile motosikletinde sağlam bir maddi hasar olacağı bir gerçek.
Altından kalkabilecekmisin?

Bütün bu olumsuzluklara rağmen, eğer şanslıysan,
(çünkü senin durumunda bu motosikleti alan birinin başına kötü bir şey gelmemesi ancak şansla açıklanabilir) zamanla alışacaksın.
Motosiklete daha fazla hakim olabilecek ve asıl zevk veren kısmına geçiş yapacaksın.
İşte asıl tehlike bu dönemdir.
Bu her motosiklet sürücüsünün mutlaka geçirdiği bir dönemdir.
Oralara gelebilirsen o gün geldiğinde bana hatırlat.
Bu dönem hakkında da söyleyeceklerim olacak...

PS:Aklıma durup dururken Cerrahi nikli arkadaşımız geldi. Uzun süredir sesi soluğu çıkmıyor. Hakkında bilgiye sahip bir arkadaşımız var mı acaba?

İyi tamam Allah kaza bela vermesin de,Allahın verdiği akla aykırı davrananı Allah nasıl korusun.:bounce:

Bir de bakıyorum bir çok genç arkadaşımız mesajların da sizle aynı düşünce ve heyecanı paylaşıyor.

Onca yazdıklarımızdan sonra, Allah yardımcınız olsun,akıl fikir versin demekten başka yapacak şey kalmamış

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kardeşim hayırlı uğurlu olsun aman dikkat et gözünü seveyim @patriote arkadaşıma katılıyorum desem yeridir ama napalım bunlar hayatın ve yaşadığımız ülkenin de içine kattığı gerçekleri bırak racing hiç vitesli motor kullanmadım yazmışsın aman dikkat et

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Tüm Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum.
Tavsiyeleri Dinleyeceğim Yani Bi Eğitim Alırım Ama Motoru Satmayı Düşünmüyorum.

Fiyatı Soran Arkadaş: 12.000 Ytl Ye Aldım.

şasi çatlak Felan Değil Kaynak Kısmı Toz Olduğu Için öyle Görünmüştür Gözünüze.

Bu Sabah Saat 06.00 Da Kalktım Nedense Gözüme Uyku Girmedi Normalde 10.00 Gibi Kalkıyorum.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
vitesli motor hiç kullanmadın,
motoru yeni bosnadan avcılara getiremiyorsun bile
ve 600rr aldın :silent:
hayırlı olsun diyorum ama kesinlikle büyük bir hata yapmışsın...
nerede hata yaptığını bulmak için siteye biraz göz atman yeterli...
hatta patriote'un mesajı bile gerçekleri bütün açıklığıyla gözler önüne seriyor...

Son düzenleme:
dostum hayırlıolsun ama sen mototoru tanımıyon ss bunlar amasen kullanamam diyon getiremem diyonda neden ss bi motoroldın canınamı susadın dostum bunlar çok farklıdır aman dikkatet iyiegitim almadan binme derim yanlış yapmışsın vitesimotorlarderken daha küçük ccli bi motoralsaydın meselacbr125 filan daha mantıklı olurdu.

Selam Arkadasım hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin benımde soylemek ıstedigim bir iki şey var ben cbr 125 ile basladım 3 ayda 700 km bile yapamadım soguk oldugundan dolayı onu sattım gsx 750f aldım banada aynı seyler soylendı saolsun arkadaslar ıyılıgımızı dusunuyor ama bence korkulacak bır sey yok gazı acacagın yeri duracagın yeri bilirsen ve tedbirli olursan sıkıntı yok ılk baslarda geceleri sür yollar sakinken birbirinize alısın ondan sonra ustalık dönemine gecıs yapabilirsin benım alalı 2 hafta oldu makınem cok hızlı ve agır bazen adrenalın yasıyorum 100 km ustu yaptım ve gazı acarkende cimrilik yapmadım kendıne güven ve hayatını riske atacak işlerden sakın hıc farkında olmadan kendını yerde bulabilirsin adam hic bakmadan direksıyonu onune kırabilir koruyucu elbıselerını giymekten kacınma
saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar