Sonunda CBR 125R ım Geldi :) // 2011

hayırlı uğurlu olsun inş kazasız belasız kullanırsın darısı başıma..

süpermiş valla hedef değişti artık :D:D hayrlı ugurlu olsn abi. tekerin düz bassın allah bizede nasip etsin inş. ( amin amin amin)

Çok teşekkür ederim İsmail abi,her konuda yardımcı oluyosun..Hakkın ödenmez vallahi:)

İrc ise Mişlenlerle değiştirmek şart..Fiyatlara bakayım ben hemen :p

:) Est. Emrah. Bu IRC'ler Türk firması olan Anlaş fabrikasında üretilenlerden değil.
Uzakdoğu markası olan asıl IRC markasının.

Asıl üretici firmanın ürün bilgisi sayfası : http://www.irc-tire.com/mce/tires/rx-01.html#rx-01

Duro'lar kadar kötü olacağını zannetmiyorum, desenleride güzele benziyor.
Bence biraz kullanın, belkide kötü değildir :)
Bazı yabancı sitelerde okuduğum yorumlara göre, memnun kalanlar var bu lastikten.

Honda alıştırmış "Sıfır motorun üzerinde gelen lastik kötüdür" diye bizlere.
Şimdi haliyle saşırıyoruz :cherry:

Motosikleti
Hornet
Arkadaşlar Fuarda kawasaki var mıydı ? ben mi görmedim ?

Bende sormuştum Mt stand'ında yok demişlerdi..Fuara girememiş..

:) Est. Emrah. Bu IRC'ler Türk firması olan Anlaş fabrikasında üretilenlerden değil.
Uzakdoğu markası olan asıl IRC markasının.

Asıl üretici firmanın ürün bilgisi sayfası : http://www.irc-tire.com/mce/tires/rx-01.html#rx-01

Duro'lar kadar kötü olacağını zannetmiyorum, desenleride güzele benziyor.
Bence biraz kullanın, belkide kötü değildir :)
Bazı yabancı sitelerde okuduğum yorumlara göre, memnun kalanlar var bu lastikten.

Honda alıştırmış "Sıfır motorun üzerinde gelen lastik kötüdür" diye bizlere.
Şimdi haliyle saşırıyoruz :cherry:

Abi zaten şimdi değiştircem desem 3-5 ayı bulur değiştirmem :mrgreen:
Nasıl olursa olsun ama ben mişlenin üstüne lastik tanımam..
Cbf'imde irc'yle gezdiğim zamanlara acır olmuştum mişlenleri taktırdıktan sonra..Hala beni hiç üzmedi, her türlü hava koşulunda viraja nasıl girersen gir,motor kendi dönüyo zaten :p

Hayırlı olsun, gündelik geziler için bende bir tane düşünmüyor değilim. Bayinin eline gelince haber verecekler, incelemeye gittiğimde bakalım beğenebilecekmiyim...

hayırlı olsun kardesım bende yzfr 125 alıcaktım ama vaz geçtım fuarda baya bı ınceleme fırsatım oldu ve çok begendım lakın alır almaz yapacagım 4 degişiklik var
1) AYNALAR (uygun daha kısa aynalar takıcam)
2)ZENON FAR
3)PLAKALIK İPTALİ (gerçi iptal işlami baya bi zor olacak)
4)EGZOS ( görünümü bence çok kötü tahminen seside öyle olucak)

Yazan tüm arkadaşlarıma tekrardan teşekkür ediyorum.Hepinizden Allah razı olsun, daha iyileri güzelleri sizlere olsun inşallah :)

Efe 2. parti malın nisan ortasında geleceğini söylemişti ama belli olmuyor.Arayıp detay bilgisi alabilirsiniz.veya beklerseniz çarşamba günü motoru almaya gittiğimde öğrenebilirim :)

Havalar düzeliyo gibi lastikler yeterli olabilir belki.Tabiki bakacağız performansına göre :) düşüp devrilirsek değiştiririz demek değil tabi bu :queen:
Sen ne zaman çıkartıyosun plazadan emrah kardeşim Allahın izniyle ?:mrgreen:

hayırlı olsun abicim.allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.inşlah bende alcam ama sene malum ehliyet lazım.bu arada ötv indirimi seneye kadar sürermi???

sağol kardeşim teşekkürler.Hükümetimizin sağı solu belli olmuyor bilirsin :) Sadece kalıcı olması yönünde temennide bulunabilirim.Motorcu kardeşlerim çoğalsın istiyorum trafikte :rendeer:

Yazan tüm arkadaşlarıma tekrardan teşekkür ediyorum.Hepinizden Allah razı olsun, daha iyileri güzelleri sizlere olsun inşallah :)

Efe 2. parti malın nisan ortasında geleceğini söylemişti ama belli olmuyor.Arayıp detay bilgisi alabilirsiniz.veya beklerseniz çarşamba günü motoru almaya gittiğimde öğrenebilirim :)

Havalar düzeliyo gibi lastikler yeterli olabilir belki.Tabiki bakacağız performansına göre :) düşüp devrilirsek değiştiririz demek değil tabi bu :queen:

kardes daha öne irc lastiklerim vardı gayet menundum en azından durodan 73576 kat iyidir . nisan ortasında gelecekse cok iyi bende ancak ozaman alabilirim inşallah fiyat artmaz . birde kredi imkanı sağlıyormu efe bilginiz varmı

inan bilgim yok :( ara orda barker bey var hafif agresif birisi ama yardımcı oluyor her konuda :)

kardes daha öne irc lastiklerim vardı gayet menundum en azından durodan 73576 kat iyidir . nisan ortasında gelecekse cok iyi bende ancak ozaman alabilirim inşallah fiyat artmaz . birde kredi imkanı sağlıyormu efe bilginiz varmı

Honda efe koç finans ile çalışıyordu önceleri kredi konusunda şimdi değişti mi bilinmez tabi.

Motosikleti
Hornet

Benim makina yarın hazır ve nazır olması gerekiyo:p
Biraz rahatsız olduğumdan 1 gün daha dişimi sıkıp salı günü teslim alıcam...D&B Motorla mesafemiz uzun ben b.çekmecedeyim..Onun için hem dönüş yolunda otobanda gazlamış olucam hemde ogün izinli olduğumdan hava güzel olursa sıkı bi turlama yaparım..1 depo benzin bitirmek amacım :cherry:

inan bilgim yok :( ara orda barker bey var hafif agresif birisi ama yardımcı oluyor her konuda :)

Konu Hondaysa Doğu Batı Motor Gökhan Konşuk Tek geçerim..Adam gibi adam:rendeer:

hayırlı olsun gule gule kazasız belasız kullan ınsallah bende yenı cbf yada cbr yı dusunuyorum fıyatlar dusmusken ama karar veremıyorum normalde racıng sevmıyorum ama yenı cıbır cok guzel olmus hatta ona (cabar )dıyelım artık epey buyumus cunku :=))

arkadasım hayırlı olsun aynı rengınden bende aldım fuardan daha elıme gecmedı ama cumaya kadar getırıcekler ıns.motor suan konsuk motor da duruyor taa maltapede sana sey sorucam sesı nasıl motorun yıne eskısı gıbı dızel araba gıbımı cıkıyor en merak etgım mevzu o

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar