Sonunda CBR 125R ım Geldi :) // 2011

Büyük bir heyecanla beklediğim motorum sonunda bayiye gelmiş arkadaşlar.

İş çıkışı dayanamadım görmeye gittim ve ne göreyim.Aman Allahım bu ne güzellik :)

Pazartesi Allahın izniyle plaka işlemlerine başlayacağım.Biraz da özel işlerim var.Tahminen en geç cuma günü üzerinde olurum :mrgreen:Lafı fazla uzatmayalım.

Benimkinin yanında bulunan siyah cbr da hemencik sahibini buldu bu arada:mrgreen:

İşte oğlumdan ilk inciler ..

CIMG5602.JPG

CIMG5603.JPG

CIMG5604.JPG

CIMG5605.JPG

CIMG5607.JPG

CIMG5611.JPG

CIMG5612.JPG

Şimdilik çekebildiklerim bunlar.İnşallah üzerindeyken de doya doya çekiniriz:cat:

hayırlı olsun :cat:

sonunda sattıracaksınız bana ninjayı :queen:

Güle güle kullan Allah kaza bela göstermesin eski kasalara göre sağdan soldan hep büyütmüşler boyunu o yüzden üstünde eski cbr125 gibi kalmaz kimse :cat: Bu arada bi tur verir misin köşeden dönüp gelicem :queen:

hayırlı olsun :cat:

sonunda sattıracaksınız bana ninjayı :queen:

Sağol kardeşim çok teşekkürler.O değil de scooter den sonra bu makine gözümü korkuttu açıkçası birazcık kalıplı geldi.Alışmam için ne önerirsin :) sende cbr dan ninja ya geçiş yapmıştın.Alışma dönemin nasıl oldu :mrgreen: tüyolara ihtiyacım var biraz.

Güle güle kullan Allah kaza bela göstermesin eski kasalara göre sağdan soldan hep büyütmüşler boyunu o yüzden üstünde eski cbr125 gibi kalmaz kimse :cat: Bu arada bi tur verir misin köşeden dönüp gelicem :queen:

Sağol kardeşim Allah razı olsun.Daha iyileri, güzelleri sizlere işallah :) Köşeleeeeeeeerr :mrgreen: fedaa size kardeşlerim:mrgreen:

hayırlı olsun kazasız belasız srüşler

Çok teşekkür ederim.Daha iyisi, güzelleri sizlere işallah :)

Allah kazasız,belasız kullanmayı nasip etsin.En güzel rengi ;) hayırlı olsn

Geldi demek sonunda, hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza :cat:

ben alışma süresi için motor üzerinde toplam 24 saat biçiyorum sana alışacaksın hemen :mrgreen:

hayırlı olsun,güle güle kullan.hadi bunada gelişmiş mobilet desinlerde görelim.

Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.Daha iyileri (CBR250) bizim olur inşallah :queen: :rendeer:

Hayırlı olsun güle güle kullan :) Allah bizede bir motosiklet nasip eder inş. :)

Hayırlı olsun ilkercim nice km'lere:rendeer: rs topacınıda unutma arada sırada karala bişeyler...:p:rendeer:

Hayırlı olsun. Yeni kasası ile kimse CBR 125'e bisiklet yakıştırması yapamaz artık.

Sağol kardeşim çok teşekkürler.O değil de scooter den sonra bu makine gözümü korkuttu açıkçası birazcık kalıplı geldi.Alışmam için ne önerirsin :) sende cbr dan ninja ya geçiş yapmıştın.Alışma dönemin nasıl oldu :mrgreen: tüyolara ihtiyacım var biraz.

ben cbr'dan ninja'ya geçerken pek bi alışma sıkıntısı çekmedim. oturma pozisyonlari neredeyse aynıydı ve de ninja'nın büyük kalıplı bir motor olmadığından zorlanmadım.

yeni cbr eskisine göre tabi daha buyuk ama ayakların yere tam basar diye düşünüyorum. çok zorluk çekmezsin. evinin yakınlarında trafiğin az olduğu bir sokak varsa ilk başlarda orda dur kalk ve dönüş çalış zaten hafif bir makina olduğundan bir süre sonra rahatça kullanmaya başlarsın :cat:

çok güzel bir motor ya allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar