Sonunda CBR 125R ım Geldi :) // 2011

Teşekkürler abilerim, kardeşlerim.
Daha iyisi, güzelleri sizlere olsun :rendeer:

Kar durdu, erise de çıkarsak motoru :cherry:

Selamlar arkadaşlar.Konunun yalın kalmaması adına 4 tane 30 dk önce çekmiş olduğum resmi atıyım dedim.Bundan sonra cbr başlığından devam :p Pek net çıkmasa da işte resimler..

1,75 e 75 kiloyum kıyaslama yapacak arkadaşlar için :cherry:

8552.jpg

8575.jpg

8587.jpg

8607.jpg

işte beklenen insan :mrgreen: bu arada artık cbr bisiklet imajından tamamen kurtuldu diyebiliriz.çok şık güzel,250liğide yollarda görsek tamamdır :mrgreen:

Hocam hayırlı olsun öncelikle.. kaç gündür bekliyorum resimleri onlarda akşam çekimi geldi:) ama yakışıklı motor..

Arkadaşlar beklettim biliyorum, resimler iyi de değil biliyorum ama iş dönüşü.Makineyi zorla aldırttım kardeşime 3-5 poz çektirdim idare edin:mrgreen:Ancak haftasonu topicimizi şenlendirebilirim artık yeni resimlerle =)

Dediğiniz gibi kalıptan yana sıkıntı yok artık bencede, harbi güzel yapmış elemanlar :mrgreen: Fazla dencek söz yok aslında ..

Ama 2 gündür şunu da anladım.Trafikte vitesli motor ... Kullanan kardeşlerime Allah sabır versin.Sürekli motorla işe gideceğimi zannetmiyorum artık :queen:

eyw çok teşekkürler.daha iyisi güzelleri sizlere .. :rendeer:

hayırlı olsun motorun boyutları çok iyi 1,84 boyundayım fuarda bindim boyutları süperdi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
reis motorun güzel cidden vitesli motor ilk başlarda biraz zordur alıştınmı zevkini çıkarırsın1.90 [boy] lık bi adama nasıl gider bu cbr + 120 KG :D

bu arada inş kazasız belasız uzun yıllar sürmek nasip olur...!

egsoz yamuk gibi biraz...:mrgreen:

havalar güzel hangi ara çamurladın la...

agfa fotoları 640*480 olarak yüklermisin...

hayırlı olsun motorun boyutları çok iyi 1,84 boyundayım fuarda bindim boyutları süperdi

valla bizim metehan abi de üzerine cuk oturduysa herkeze gider bu motor diyorum :mrgreen: sağol kardeşim Allah razı olsun..

reis motorun güzel cidden vitesli motor ilk
başlarda biraz zordur alıştınmı zevkini çıkarırsın1.90 [boy] lık bi adama nasıl gider bu cbr + 120 KG :D

bu arada inş kazasız belasız uzun yıllar sürmek nasip olur...!

Allah razı olsun kardeşim inşallah, inşallah..Uzun dönemlerde güzel planlarım var :queen: :rendeer:

egsoz yamuk gibi biraz...:mrgreen:

havalar güzel hangi ara çamurladın la...

Sorma abi dayanamadım aldım çamura buladım :cherry: Cumartesiye kadar 2 mizde çamurlu, pis takılcaz bakalım :queen:

başım gözüm üstüne abicim.Haftasonu gıcır fotolar hazır..
Da bizim emrah kardeş nerlerde.Evden de olsa 3-5 foto lazım öyle motoru yatırmayla olmuyor ama :mrgreen:

gaza gelip rodajı unutma :) havalar düzelsin ankaranın cevresinde ıkı tur atsan rodajı halledersin :)

turuncu jantını sevemedim bir türlü basit duruyor çok keşke siyah olsaymış:silent:

başım gözüm üstüne abicim.Haftasonu gıcır fotolar hazır..
Da bizim emrah kardeş nerlerde.Evden de olsa 3-5 foto lazım öyle motoru yatırmayla olmuyor ama :mrgreen:

totoşun motoru ayağına özel minibüsle gitti iyi mi...tee Dudulludan Beylikdüzüne motoru ayağına gönderdik...:p apartman girişinde yatıyor galiba...

gaza gelip rodajı unutma :) havalar düzelsin ankaranın cevresinde ıkı tur atsan rodajı halledersin :)

turuncu jantını sevemedim bir türlü basit duruyor çok keşke siyah olsaymış:silent:

Ortam ne kadar gaza getirse de:mrgreen:hakim olmaya çalışıyorum bakalım nereye kadar sürecek.Ama trafik de hakkaten zor.Hem rodaj hem vites olayına yeni alışma.Zorlu bir süreç oluyo 2 miz için de :p

Vallahi ne yalan söyleyim.Ben onun turuncusuna aşık oldum ::sefereee

totoşun motoru ayağına özel minibüsle gitti iyi mi...tee Dudulludan Beylikdüzüne motoru ayağına gönderdik...:p apartman girişinde yatıyor galiba...

Hey maşallah be abi, eve özel servisle he.. Bende çamur olcak diye kafayı yedim ama sonunda tak etti yollara sürdüm.
Demek emrah da aşırı derecede bi fobi oluşmuş:mrgreen:

hayırlı uğurlu olsun güle güle eskit hocam kazasız belasız darısı artık bu yaza bizim başımıza bi çok insanın planını alt üst etti bu motor valla :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar