Sonunda CBR 125R ım Geldi :) // 2011

Benim makina yarın hazır ve nazır olması gerekiyo:p
Biraz rahatsız olduğumdan 1 gün daha dişimi sıkıp salı günü teslim alıcam...D&B Motorla mesafemiz uzun ben b.çekmecedeyim..Onun için hem dönüş yolunda otobanda gazlamış olucam hemde ogün izinli olduğumdan hava güzel olursa sıkı bi turlama yaparım..1 depo benzin bitirmek amacım :cherry:

Konu Hondaysa Doğu Batı Motor Gökhan Konşuk Tek geçerim..Adam gibi adam:rendeer:

Aman abicim yağmurda çamurda çıkartma bu güzelliği dışarıya :mrgreen: Accık daha sabret havalar ısınmasa da yerler kurusun bence :queen: heh

Adam gibi plazacılara, bayilere, servislere hakikaten fazlasıyla ihtiyacımız var (:)

vay hayırlı olsun renkler harika gerçekten de. artık ankara-mt toplantılarında yakından görürüz. kazasız belasız kullan arkadaşım.

Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle..
Yeni kasa gerçekten çok başarılı 125 cc kasası demeye bin şahit ister :cat:

kuzen :mrgreen: sen cbr250 mi aldın ??aldıysan teslim aldın mı ? teslim aldıysan kullandın mı ? kullandıysan beğendin mi :queen:

vay hayırlı olsun renkler harika gerçekten de. artık ankara-mt toplantılarında yakından görürüz. kazasız belasız kullan arkadaşım.

Çok teşekkürler, sağolasın.Eskisi kadar hareketli değil mi Ankara mt bana mı öyle geliyo bilmiyorum ama :) Gelmeye çalışacağım işlerim müsade ettikçe artık:rendeer:

Çok teşekkürler sağolun :)

kuzen :mrgreen: sen cbr250 mi aldın ??aldıysan teslim aldın mı ? teslim aldıysan kullandın mı ? kullandıysan beğendin mi :queen:

Efe 250 lik getirmedi diye biliyorum ama fazla da ön yargıda bulunmayım, gelmiş de olabilir :mrgreen:

Allah kaza bela vermesin iyi günlerde keyifle kullanın, maşallah çok güzel oldu bu 2011 model :)

halk arasına karışma olayı için ankaradaki karın bi an önce çekmesi lazım abicim :mrgreen: yoksa iş harbi harbi yaş ...

Hayırlı olsun.Hocam motoru ruhsat plaka vs kaca aldın cok mreak ediyorum bi ton söylentivar bu konuda bide pesinmi aldın.

teşekkürler daha iyisi sizlere olsun :rendeer:evet peşin.liste fiyatından indirtemedim.170 lira plaka ve ruhsat masrafları oldu :)

hayırlı uğurlu olsun kardeş tekerin her daim düz bassın Allah kaza bela vermesin

Hayırlı olsun foto bekliyorum..Cbr'ı bu sefer sevdim işte süper olmuş yeni kasa

dostum ben de aldım pazartesı gelıcek ama su motorun sesı nasıl dır cok merak edıyorum memnunmusun

süper olmus motor ya yeniler harbiden çok güzel

Moderatör tarafında düzenlendi:
abicim siz foto bekliyosunuz ben karın erimesini :mrgreen: mevsimler bize karşı :p
istediğiniz her konuda yardımcı olacağım şenlik alanı olcak forum :queen:

yarın kar yok öbür gün de yok.Nasip ise cumartesi alınca çekip koyacağım :rendeer:
Bir terslik çıkmaz umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar