2. posta ne zaman gelecek acaba efeye bilginiz varmı ?
Çok teşekkür ederim İsmail abi,her konuda yardımcı oluyosun..Hakkın ödenmez vallahi
İrc ise Mişlenlerle değiştirmek şart..Fiyatlara bakayım ben hemen![]()
Arkadaşlar Fuarda kawasaki var mıydı ? ben mi görmedim ?
Est. Emrah. Bu IRC'ler Türk firması olan Anlaş fabrikasında üretilenlerden değil.
Uzakdoğu markası olan asıl IRC markasının.
Asıl üretici firmanın ürün bilgisi sayfası : http://www.irc-tire.com/mce/tires/rx-01.html#rx-01
Duro'lar kadar kötü olacağını zannetmiyorum, desenleride güzele benziyor.
Bence biraz kullanın, belkide kötü değildir
Bazı yabancı sitelerde okuduğum yorumlara göre, memnun kalanlar var bu lastikten.
Honda alıştırmış "Sıfır motorun üzerinde gelen lastik kötüdür" diye bizlere.
Şimdi haliyle saşırıyoruz :cherry:
Yazan tüm arkadaşlarıma tekrardan teşekkür ediyorum.Hepinizden Allah razı olsun, daha iyileri güzelleri sizlere olsun inşallah
Efe 2. parti malın nisan ortasında geleceğini söylemişti ama belli olmuyor.Arayıp detay bilgisi alabilirsiniz.veya beklerseniz çarşamba günü motoru almaya gittiğimde öğrenebilirim
Havalar düzeliyo gibi lastikler yeterli olabilir belki.Tabiki bakacağız performansına göredüşüp devrilirsek değiştiririz demek değil tabi bu :queen:
Sen ne zaman çıkartıyosun plazadan emrah kardeşim Allahın izniyle ?:mrgreen:
kardes daha öne irc lastiklerim vardı gayet menundum en azından durodan 73576 kat iyidir . nisan ortasında gelecekse cok iyi bende ancak ozaman alabilirim inşallah fiyat artmaz . birde kredi imkanı sağlıyormu efe bilginiz varmı
Yazan tüm arkadaşlarıma tekrardan teşekkür ediyorum.Hepinizden Allah razı olsun, daha iyileri güzelleri sizlere olsun inşallah
Efe 2. parti malın nisan ortasında geleceğini söylemişti ama belli olmuyor.Arayıp detay bilgisi alabilirsiniz.veya beklerseniz çarşamba günü motoru almaya gittiğimde öğrenebilirim
Havalar düzeliyo gibi lastikler yeterli olabilir belki.Tabiki bakacağız performansına göredüşüp devrilirsek değiştiririz demek değil tabi bu :queen:
Sen ne zaman çıkartıyosun plazadan emrah kardeşim Allahın izniyle ?:mrgreen:
inan bilgim yokara orda barker bey var hafif agresif birisi ama yardımcı oluyor her konuda
![]()