sonunda asfaltlan kavuştuk birbirimize :)

çok sağolun arkadaşlar allah kimseye kaza vermesin motoru aldığımdan beri istemeden olsa nası bişey bu düşmek diye merak ediyordum.az önce bi arızası oldumu diye tekrar bi turladım biraz daha kendime güvenerek bindim çünki artık sonuçları biliyorum :) ayrıca iki teker üstünde olmanın çok ciddi bir şey olduğunu uygulamalı oalrak görmüş oldum kesinlikle gevşekliğe ve dikkatsizliğe yer yok.

arkadaşım geçmiş olsun, benimde en çok korktuğum tehlikelerden biridir yola dökülmüş olan motor yağları....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun kardeş alışırsın Allah büyüğünü göstermesin :) ne demiş atalarımız bi düşen motorcu vardır bide düşmek üzere olan :queen: bazı arkadaşlar inatla 3 çeşit vardır 3. çeşitde ben derler ama hepsi asfaltla kavuşacaktır umarım başlarına bi iş gelmezde kaçınılmaz son :queen:

hele benzinciden çıkarken var ya ne süper oluyo yanlaya yanalaya :queen:

Geçmiş olsun yerde sürüklenmek zevkli oluyor aslında birkaç kezde ben sürüklendim çünkü :queen: Ayrıca sadece sağ değil toprak ve çakıllı zeminde su da vb şeylerdede fren yapmak çok tehlikeli oluyor. Tekrar geçmiş olsun :)

asm

geçmiş olsun,geceleyin motor sürme işinin keyifsiz yanlarından biride zeminde ne olduğunu net görememe

bende bir gece vakti ezilmiş bir hayvan üstünden geçiyordum neredeyse,sor yırttım

Çok benzer bi durumu 15 gün kadar önce yaşadım.. Ön fren değilde arka frene basmıştım ve motorun arkası kendini kaybetti.. Sanırım senden daha şanslıydım ki motoru zorda olsa toparladım..

Bende seninle aynı dersi çıkarmıştım durumdan.. Şimdi ileride kaza görünce araçların arasındaki boşluktan basıp gitmiyorum.. O kadar araç durup bekliyosa trafiğin önünde herşey olabilir diye düşünüp çok tedirgin ilerliyorum..

Tekrar geçmiş olsun.. Daha ciddi bi kazan olmasın..

GKN

hadi geçmiş olsun, iiki sende bişey yokmuş, sıkma canını..:cat:

Çok geçmiş olsun sametrix, ben de bugün yapıştım yere, korumalar sayesinde atlattım, ancak sende mont yokmuş, umarım tahmin ettiğim kadar bir yara beren yoktur:rendeer:

geçmiş olsun dostum allah birdaha asvalt la bulusturmasın:)

Samet geçmiş olsun. Bir daha sıcak demezsin ve montunu giyersin koruma her zaman önemli ve farkediyor.

geçmiş osun.ah bu ön fren yokmu hep kaza yaptırır insana.gerçi orda arka frendede aynı şey başına gelebilirdi ama ben ön freni hiç kullanmıyorum artık.

Samet kardeşim büyük geçmiş olsun.Neyseki hafif atlatmışsın.Keşke kameraya çekseydin ya düşerken,izlerdik :mrgreen:

Geçmiş olsun... Sıcak diye girmiyoruz mont ama sakat bi durum işte....

eyvallah abi bende nası düştüğümü çok merak ediyorum orda benzinlik filan olsa bi görüntü kaydı olsa çok isterdim bakmayı hatamı tam olarak görmek isterdim.keşke diyorum bir eğitime gitseydimde motorumu biraz daha tanısaydım ön fren arka fren denge ağırlık transferleri bunlar zamanla öğrenmek biraz riskli olabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar