Balansör yok bunda, ancak motor bloğu 10 numara. 230cc üstten egzantrikli motorla getirmişler. Önceki klasik OHV 223cc bir motordu.
Farklı bir blok mu var üstünde?
Bu son hızın farklı olabileceği anlamına gelir mi sizce?
Balansör yok bunda, ancak motor bloğu 10 numara. 230cc üstten egzantrikli motorla getirmişler. Önceki klasik OHV 223cc bir motordu.
Motor güçlü zaten ama, son hızı belirleyen dişli oranlarıdır. Cross motor mantığı ile seçtilerse ön ve arka dişlileri. Motor kocaman olduğu halde 90km hızda bağırır.Farklı bir blok mu var üstünde?
Bu son hızın farklı olabileceği anlamına gelir mi sizce?
Arkadaşlar motor canavar gibi düşünenlerin içi rahat olsun. Uzun zamandır kullanıyorum daha önce de yazmıştım foruma. Bir depoyla kullanımına göre 400-450km civarı yapıyorum. Hiç üzmedi beni şimdiye kadar. 120km tarzı tipi vs gereği bence bu motorun limiti,fazla zorlamamak lazım.
Sevgili Seko Birader ! her forumda olduğun gibi amacın anlamak , paylaşmak ve yardım etmek. 48 yaşında motor aşığı birisi olarak gerçekten tüm yazım, çekim ve paylaşım emeklerine buradan teşekkür ediyorum. Sağolasın. RX3İ alma planları yaparken, paylaştığın fotolar ve sıska bir motor olmadığına ilişkin yorumların SkyTeam Raptor'a beni çekti. Günde okula git-gel 60 km yapan birisiyim. Şöyle farklı bir şey ararken gördüm ve senin yorumunla karşılaştım. Mersinde dediğin motor şu anda sahibinden de olan mı acaba? 4500 e verse alsam, nasıl olsa edeceği zararı etmiş (sıfırı asya da 7000) zarar eder miyim, yoksa piyasası rx3 i ye göre nerdeyse yok olan bu motordan ise, rx3i de mi karar kılsam..Ne dersin be kardeş?