Bugün motoru bayide biraz inceledim. Bir ay kadar önce sahibinden.com'da bayi ilanını görmüştüm ve uzun zamandır gidip yakından bakmak istiyordum. Motor resimde göründüğünden çok daha iri, ilk önce onu diyeyim. Ön lastik zaten kocaman, arkadaki resmen dev gibi. Genel malzeme kalitesi bana göre fena değil. Fiyatı ile orantılı yani. Bir tek peglerini beğenmedim. Şasiye kaynatılmış, inşaat demirine benzer çubuklara geçirilmiş lastiklerden ibarettiler. Motor bloğu Asya Motor sitesinde görülenden farklı. Bunda balansör çıkıntısı yok. Bu da ya çok titreşimli ya da tam tersi az titreşimli olduğunu gösterir. Bunda daha yeni bir blok olduğundan daha az titreşimli olacağını düşünüyorum ama denemeden bilemeyiz. Henüz hiç satmadıklarından satıcı da bilmiyordu. Motor gücünün düşük olması bana balansörlü olduğunu düşündürüyor. Biliyorsunuz son zamanlarda balansör koymadıkları motorların güçleriyle şov yapan firma sayısı bir hayli arttı. Motorun kilometre saati 140'a kadar gidiyor, 120 yapsa hiç fena olmaz ancak internette 90 yaptığını okumuşturm. Ayrıca sitesinde verilen güç değerleri farklı bloklu motorun mu yoksa bunun mu belli değil. İki motorun teknik özellikleri birbirinin aynısı olamaz.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------
Bu arada fiyatı 6900 TL. Ben motoru çok beğendim. Eğer rahatsızlık veren bir titreşimi yoksa ve hızı 120'ye kadar çıkabiliyorsa alınabilir. Çok tarz duran dikkat çekici ve farklı bir motor. Nereye koysanız ben buradayım diye bağıracaktır.