Sevgili Kopasula,
Fotolar için teşekkür ederiz. Güle güle kazasız kullanasın inşallah. Bu motor ile Asya'nın sitesindeki skyteam farklı gibi.Ve sizinkinin görünen yerlerinde Asya logosu da yok. Sizin motor daha tatlı ve gösterişli. Yanılıyor muyum? İşin aslı nedir?
Arkadaslar v raptorumu satıyorum. maddı sebeplerden dolayı.almayı dusunenler arayıp bılgı alabılerler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-skyteam-eekstrali-v-raptor-294335436/detay
Bu kadar güzel farklı bir motor varken kimseden ses çıkmıyor canlandıralım biraz şu forumu..youtube da şöyle bir video buldum
https://www.youtube.com/watch?v=6Gqn6SDpj0g
Alalı üzerinden aylar geçti birsürü yol yaptım kaza yaptım yaptım da yaptım ve bu motor hakkında baya piştim diyebilirim.
İzninizle teker teker bazı soru işaretlerine cevap olayım.
1)Motorda titreşim var arkadaşlar ve gerçekten rahatsızlık verici düzeyde.
2)Yaklaşık 2000 km uzun yol tecrübem oldu makinayla ne yazıkki çok yorucu geçti çünkü amortisörler her ne kadar yumuşak olsada motorun titreşimiyle aranızda hiçbirşey yok ve bu bel sırt ağrısı kol bacak uyuşması olarak geri dönmekte.
3)Motor şehir içi ve hafif arazide tercih edilebilir 2.5-3 lt civarı bi yakıt değeri var ki bu çoğu scooterdan bile az sayılır.
4)Malzeme tedariği konusunda endişeniz olmasın bayiinizle görüşün asyamotor hemen tedarik ediyor.Lakin fiyatlar biraz pahalı mesela sadece km saati 250 tl.
5)Motorun blok kalitesini sevdim her türlü zorlamama hunhar kullanmama rağmen tık demedi ama şanzıman için aynısını söyleyemeyeceğim. 3 defa garantiden debriyaj tası değişmesine rağmen hala kalkışlarda takır tukur ses geliyor. 3. vitesim ötmeye başladı.
6)Titreşim yüzünden lambanız sık sık patlayacaktır yanınızda yedek far lambası taşımanızı öneririm ayrıca gece yolculuğu yapacaksanız farı komple değiştirmeniz gerek.
7)Boyunuz 170ten uzunsa arkaya birini almakta zorlanabilirsiniz çünkü sele kısa geliyor ve baya öne gidip motoru kazık gibi kullanmak durumunda kalıyorsunuz.
Aklıma gelen cevaplar bunlar başka bişey kafanıza takılırsa sorabilirsiniz iyi forumlar dilerim.