Sizde Motosiklet hastalığı nasıl başladı?

benim aşkım bisikletçi bir arkadaşımın peugeot marka mobiletiyle başladı. okuldan kaçıp harçlığımızla kola şişesine benzin alıp yağla karıştırıp birlikteliğimizi tamamlıyorduk. :)

Ben küçüklüğümde bisiklet hastasıydım ve onları motosiklete benzetmek için elimden geleni yapardım...:mrgreen: hatta en son abimden kalan bisikletimi tam bi crossbike yapmıştım:) çamurluklar sticker lar falan...:mrgreen: hatta arkadaşlarlarla birlikte Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinin bulundugu ormana gidip çookk dik yokuşlardan oluşan parkurumuza giderdik...her yokuşun sonunda uçmak için küçük bi tümsek olurdu...:) çoğu yarışın birinciside ben olurdum...:p hatta o hırsla oyle bi basardım ki pedala zincir bi yerlerinden kopardı ve eve yürüyerek gelip zinciri yapardım...tabi iki kerede vites parçaladım...ama Allah a şükür elimden gelirdi...çoğu arızayı kendim yapardım...Ön kaldırmaya bayılırdım...ön fren saglamsa arkada kaldırırdım...bi yandan hızlanırken bi yandan sırasıyla vites değiştirirdim...:) kalkışı daima birinci vitesle yapardım...tabi zaman geçip ben ağılaşınca artık bisiklet taşımaz oldu beni...durmadan tekerlerin rulmanlarını değiştirtirdim...
Şimdi bunları anlatırken anladım ki iki teker aşkı doğuştan varmış...
Bindiğim ilk motor bi scooterdı...(piaggio typhoon 80)...benzin göstergesi calışmıyodu ve tabi motora binince nereye gideceğimi şaşırdıgım için(abime söz verdigim halde) kendimi evden bayağı uzak bi yerde bulmuştum...aslında motor için fazla uzun bi mesafe değildi... veee...eve dönerken motor stop etttiii:salut: :pr: ...bir kere kick start denedim ama çalışmadı...tabi eve kadar yokuş olan yaklasık 3 km lik yolu motoru iterek gittim...hemde gece...:pale: eve gittiğimde abim iyi bi fırçaladı beni ama ben bi kere motorun tadını almıştım ...o günden sonrada zaten hiç bitmedi motosiklet tutkum...tabi :bestmt: in çok faydası oldu...teşekkürler...:bestmt:

okula gidiyorum diye 2 sokak altta bisikletçi vardı bir günde bisiklet sürmeyi ögrendim sonra puflar vardı 1987 de ehliyet aldığımda bana trafiktan sordular motosiklet ehliyetinide yazalımmı ehliyete bende polise dedimki o şeytan işi 2003 te yine tut beni sevdası ailem bırakmadı ama onları 2006 da kandırdım ehliyetim kırık diye değişitiricem diye e vardı a2+e oldu yakında cbf 150 alıcam hayırlısı

Ben daha çok yeni tanıştım aslında motorla,malum sıcak yaz aylarında en iyi motor inanılmaz keyifli,özelliklede antalya bölgesinde yaşıyorsanız...bizim burda inanılmaz patladı motor olayı..bende almaya karar verdiğimde çok tereddütlerim vardı.korkuyordum ama inanılmaz bir keyifmişş...inanın şimdi motor bana küçük geliyor daha büyük birşey mi alsam diye düşünür oldum....:)

Yaşımı hatırlamıyorum, muhtemelen ilk kez haber jeneriklerinde gördüm ama yan yatarak viraj dönen motosikletleri gördüğümden beri hep hayalimde motosiklet oldu.

benim ise 2 sene önce başlamıştı motorum olmadan önce motor kullananlara allah akıl fikif versin diyodum büyük konuşmamak lazımmış yazın yazlıkta kaldığım zaman bulunmuş olduğum yerden servis geçmeyince motor almak zorunda kaldım ilk motorum 100cclik bi cup tu zaman geçtikçe motorlara olan ilgim birden arttı üzerinden inmez oldum neredeyse baktım bu böyle olmayacak 100cc beni kesmiyo onu değiştirip 250lik siyah renk ramzey marka cruizer sahibi oldum bakalım ilerde ne olucak:)

Babamın motoru vardı yaşımı söyleyemediğim zamanlardan beri. Hep korkardım motora binmekten. Sonra motorsporları muhabiri oldum. Basının önünde tekerlek yakma gösterileri yapan yarışçı arkadaşlar aklımı az biraz çeldi. Sonra 600f li bi arkadaşımla bi geziye katıldım ve şimdi bende motorcuyum :)

ben ilk öncelerde (10-16 arasında) bisiklet hastasıydım.sonra arkadaşlarım aldı motorları sonra dayım bi scooter getirdi ondan sonra at gibi bir cross o gün bugündür motosiklet hastasıyım ve cross.

anlayamadım..

benim aşkım bir böyle bir FZR 1000 in deposunun üstünde başladı...

babam beni depoya, annemi de arkaya oturtup biryerlere götürürdü. tabi 5-6 yaşlarındaydım o zaman, direksiyonun tam ortasına sımsıkı tutunurdum.
10 yaşlarına geldiğimde de artık arka koltuğa geçmiştim. artık resmen aşıktım :)

Herkesin farklı bir hikayesi var. Benimki doğuştanmış aslında anlatınca anlarsınız sizde ben 2yaşındayken amcamın tamir hanesinde görürdüm ve babamda bindirip gezdirirdi. ozamanlar MZler cok modaydı herkez onlardan alırdı 2zamanlı atik motorlardı sonra bana bi oyuncak crossmotor aldılar evde hep onunla oynardım ve cok severdim gelelim sadede, motora ilk tek başıma bindiğimde 5 yaşındaydım babam suzuki'nin 50cclik cocuk crossmotorlarından getirmişti viteside tek vitesti :) sadece boş ve 1. vites vardı ama cok güzeldi ondan sonra bende film koptu tamamen zaten 3 yaşındaykende 2 tekerlek bisiklete binmeyi ögrenmiştim bisikletlerimide hep cross motora benzetmişimdir ama şimdi bende bir supersuport hastalığı var Allahın izniyle alıcam bir tane....
::thanks:

Önceleri motor sesinden hiç hoşlanmazdım.abim motor almak istediğinde ona gülerdim.ama iki ay önce antalyaya geldim ankaradan.burda herkes motorcu:)onları gördükçe daha da heveslendim.bu siteyi keşfettikten sonra hevesim daha da arttı:queen: bu yaz kesin bi tane almak istiyorum.

ben motorumu şimdi seviyorum ona gözümü kırpmadan para harcıyorum şuanda..ilk aldığımızda bu kadar ilgim yoktu fakat üzerine bindikçe bi tutku oluyor ufak tefek değişiklikler ve verdiğin uğraş alıyor götürüyor seni birde bunun ekonomik yönü de var önceden 1 saatte gittiğim evime şimdi en kötü trafikte çok dikkatli bi şekilde süzülerek en fazla 15 dk da gidiyorum..:cat: ve minübüs otobüs parasından daha tasarruflu oluyor sadece yakıt olarak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk atv sürüodum sonra arkla bi gün deiştikk baktımm çok zewklii...
HALADA SATMAYA ÇÇALISIORUM:salut: :farao:

benim babam eski motorcuydu hatta ilk motorumuda babam almisti bana 12 yasindayken su an yas 27 böyle gelisti 15 sene icerisinde 9 motor deistirdim ayrica :)

Ben kücükken dayimin zzr1100 ü vardi.Kücükken hep gezdirirdi.Hersene yazin gittigimizde filan.O zamanlar severdimde bu kadar degil.
(Sonra ben dayimdan baska kücük motorlar istedim heveslenip, ama o vermedi süreyim diye bunun da etkisi var bir gün alacagim gibisinden).
Simdi büyüdük insaallah bir ss tipi motor alacagim.

1981 yılında 17 yaşındayken fransız malı mobed ile başladım.o zamanlar yabancı marka mobede binmek şimdinin en iyi motoru sayılırdı.büyük motorlar polislerde vardı.karşısına geçip öküzün trene baktığı gibi hayranlıkla seyrederdik.şimdiki gençlik çok şanşlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar