o kadar güzel konuşmuşsunuz ki söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum :farao::farao:
Kızma yahuuu samimiyetten yazıyoruz forumda herkesi kendimize yakın hissettigimizden :rendeer::cat:
o kadar güzel konuşmuşsunuz ki söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum :farao::farao:
benim boyum 1.71 ve xt kullanabiliyorum, sele yüksekliği 86.5cm, senin bahsettiğin motorlarda iki ayağının tabanıda yere basar merak etme..
sana en ıyısı araba alalım bız boswr ıkı tekerı:mrgreen:
Celil sadıcım, scooter iyi bir başlangıç olur senin için.Ama bence cup motorla başlarsan hem scooter hem de vitesli motosiklet kullanmış gibi olacaksın.Cup motor alcaksan cup motora sahip kanuni zebra 90 al.Yoksa benim gibi titreşim ve grenaj zıyıltısından motosiklete binmekten soğumaya başlayabilirsin.Zebrayı söylemiştim sana daha önce ama tipini beğenmediğini söylemiştin.Bir üstüne binip kullansan aslında bütün fikirlerin değişecek ama.Hele o direksiyonla çok rahat edeceksin.Hem o motosiklet sana süspansiyonu ve çıkardığı sesi ile cros zevki verecek.Hem de benzin almayı unutacaksın.istediğin kadar düşür.Heryeri esnek ve grenaj olmadığı için kötü durumlarla da karşılaşmayacaksın.Keşke benim de zebram olsa ama motosiklet alırken piyasada yoktu.Bir dinle şu ömer sadıcını ya.Al artık bir motor.Kendine iyi bak Celil.:cherry:
Motosiklet almanı tavsiye etmiyorum.
Ben artık motor önermekten bıktım kardeşim sana..
Bu ne ya?
Sürekli aynı şeyler dön başa tekrar..
Ne alırsan al!!!
Ama artık al!!!!
merhaba Arkadaşlar ,
Çinden uzak dur kelimesine bir anlam veremiyorum , 1 senedir 125 zn kullanıyorum oda çin yağmurda çamurda laa lapa kar yağdığında ve bu gün cehennem sıcaklarında kullanmaktayım ,kontak kapatmadan en az 2 saat yol aldığım çok zamanım oldu 12000 km deyim , Ben Çinden Korkma aldıktan sonra 2 kişilik motora 5 kişi binip motoru bozarsan ,o zaman Çinden uzak dur derler fakat bilmezlerki o motor nasıl kullanıldı . ..
gsx-r 1000 al ... C mode da 4 ay B mode da 3 ay iyice gazlamaya başlayınca A mode a otomatik geciyo zaten![]()
Vitesli isteyince innova al dedik yok dedin scooter alacağım dedin tamam dedik,şimdi dandik dandik markalarda vitesli düşünüyorsun :wiinkk:
scooteri kullanan kişi viteslide en fazla 3 gün zorlanır.
önemli olan istanbul gibi büyük trafik yoğunluğunda motosikleti kontrol edebilmek,bu yüzden şiddetle öncelikle scooteri tavsiye ederim.:cat:
bence 1,72cm. boyun için en uygun olanı bir A2 ehliyettir kardeşim. eğ-er ki ben o kadar uğraşıp ehliyet aldıysam ve sen benle aynı yola çıkıyorsan gördüğüm yerde ihbar ederim....caydırıcı oldum mu???