sizce dünyanın en iyi motoru hangisi?

usta hala kişisel motorun cup mu yani? bu kadar mantıklı olma, motorcu adam biraz deli olu gide:queen: bak bana 27000öro luk motor hayalim aldıktan sonra da 54000 öro benzin masrafı :cherry:

Heheh, Türkiye de adamakıllı CUB bir iki tane var, astronomik fiyatlar istiyorlar, parayı denkleyince alacağım işallah:) sonra bir adet TransAlp, sonra bir adet KLM (illaki orjinali) sonra bir Silver Wing, sonra bir adet 600RR, sonra da bir adet Adanalı kardeşlerimizin Modifilediği Mobylette 4 benim şahsi motorum olacak:p:p hayal bu işte, sevmek iyi bişey, kim hankı motoru en iyi buluyor ise o motur en iyisidir:cat::cat:

Herkesin kendine göre beğendiği bir makine ve tarz vardır elbet. Bunun dışında dünyanın en iyi motosikleti diye birşey olmaz.

Dünyanın en iyi motoru kaskını asfalttan uzak tutan motordur o motora herzaman minnettar kalırsın hiç şüphen olmasın

Yinede dünyanın en iyi 10 motosikleti sıralamasında 1.sırada Harley Davitson vardı bilginize

Bilmem siz ne düşünürsünüz?

kesinlıkle bıraz tuhaf topıc olmuş,
aramızda pek cok motor markası bılmeyenler var,
italyan motorları pek cok kişinin aklına dahi gelmiyor...

ducati,,,
aprılıa,,,
new agusta,,,,,
cagiva,,,
honda,,,
yamaha,,,
kawasaki,,,,
suzuki,,,
harley klasmanı var,,,,

gerçekten iyi motor çok,
fakat halkımızda biliçli yorum çok az,
dediğim gibi tanımadıkları için tabii,

sadece aklımıza gelenler,,,
turkıyede çogunlukta olan 4 büyükler...

Herkese göre degisir benzer cok motosiklet markaları var ama bana göre Yamaha R1 '02 ve suzuki VZ800 intruder '08 ikisi benim olsun baska motosiklet istemem

yamaha honda kawasaki suzuki ducati harley bmw en başta bunlar gelir heralde

Dünyanın en iyi motoru kaskını asfalttan uzak tutan motordur o motora herzaman minnettar kalırsın hiç şüphen olmasın

Yinede dünyanın en iyi 10 motosikleti sıralamasında 1.sırada Harley Davitson vardı bilginize

Bilmem siz ne düşünürsünüz?

bencede harleyin veliahtı yamaha dragstar:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
siz dunyanin en iyi motoru diyonuz ama bu cok genis bi genelleme olur.
mesela honda'nin motoru saglamdir,suzuki hizda iyidir veya yamaha'nin kontrolu iyidir.
cok sacma olmus bence topic ...

bence eksik düşünüyosun kendi düşüncendir :) ama hepsi doğru içinde bi eksik var hondanın motoru sağlamdır artı çok iyi viraj alır bunun nedeni ön tekeri arka tekerden daha küçüktür :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar