Sınavda Başarılar

25.10.2008 tarihinde ki ehliyet sınava katılacak arkadaşlara başarılar dilerim :)

Kısmetse bende sınava katılacağım ehliyetimi alacağım için çok mutluyum. Direksiyon sınavı tarihini bilen varmı peki ?

evet bende sürücü kursunun azizliğine uğradım yazın gireceğim sınav bu zamana kaldı.
yalnız internette çok az test bulabildim.yüzde 80'i yakaladım onlarda ama yine de insan şüphe edebiliyor. acaba bildiğiniz kaynaklar var mı internette biraz bakalım.

ayrıca 20 sorudan sorumluyuz değil mi ?
bu sorular kitapçığın neresinde olacak. cevap anahtarında ayrı bir bölüm mü var biraz teknik bilgi versin giren arkadaşlar

Son düzenleme:
sonunda alıcam Aikimide :D 5 ay sonunda siz siz olun 2 ehliyet birden almayın ama sabrında bir sonu varmış kısmetse yaza doğru motoruda alırsam deme keyfime motorlu taşıt sınav sayfasında var birsürü test çözebilirsin.

ayrıca 20 sorudan sorumluyuz değil mi ?
bu sorular kitapçığın neresinde olacak. cevap anahtarında ayrı bir bölüm mü var biraz teknik bilgi versin giren arkadaşlar

B sınıfı ehliyetin varmı ? 20 soru falan dediğine göre B veya E sınıfı var ehliyetin . Motor dersinden sorumlusun sadece.

Soru kitapçığındaki motor bölümünü yapıp cevap kağıdındaki motor bölümüne işaretliyorsun o kadar. :cat:

25.10.2008 tarihinde ki ehliyet sınava katılacak arkadaşlara başarılar dilerim :)

Kısmetse bende sınava katılacağım ehliyetimi alacağım için çok mutluyum. Direksiyon sınavı tarihini bilen varmı peki ?

allah razı olsun aga hiç çalışmadım bi kaç gün kursa gittim bakalım nolcakk ahh össs ahhhhhhh yedin bitirdin bni:cherry::queen::queen:

B sınıfı ehliyetin varmı ? 20 soru falan dediğine göre B veya E sınıfı var ehliyetin . Motor dersinden sorumlusun sadece.

Soru kitapçığındaki motor bölümünü yapıp cevap kağıdındaki motor bölümüne işaretliyorsun o kadar. :cat:

evet B sınıfı var olduğu için 20 soru mu diye sordum.
anlaşılan kısa süreli bir sınav olacak eve kahvaltıya yetişebilirim yani : ))

Kısmetse bende sınava katılacağım ehliyetimi alacağım için çok mutluyum.

Direksiyon sınavı tarihini bilen varmı peki
Direksiyon sınavı tarihini kursa sorduğumda yazılı sınavdan 3 hafta sonradır dedi:)

Sınavı atlattık bakalım sonuçlar nezaman belli olacak :) 10 Kasım da direksiyon sınavı varmış sanırım.

Arkadaşlar sınavdan 100 almışım darısı direksiyon sınavının başına :)

ben bugun kursa sordum 23 ünde dendi sinir oldum sınavı kazanmışız yapsalar ya şunu 1 hafta içinde of 2 yıl bekledim ehliyet için 1 ay zor geliyo:mrgreen:

95 almışım sınavdan, bu Pazar (16.11.2008) direksiyona girecekmişiz, şimdiden tüm arkadaşlara kolay gelsin ve başarılar.

bende ilkyarımdan 98 almışım :) Direksiyon sınavı bizim için bu cumartesi sabahı.. B sınıfı ehliyet tabi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar