silverwing 400 - 600 hangisi ????

arkadaşlar maxi sccoter almaya karar verdiğimden beri durmadan şu motor bu motor denedim ama alacağım model artık belli oldu..:p

kesinlikle silver wing ama bi sorun var 400 lük mü yoksa 600 lük mü olacağına karar veremiyorum...:silent:

uzun yol olarak bakarsak yazın sadece pazar günleri kısa geziler yapabiliyorum.. maksimum 500 km filan.

şimdi 400 lük alsam sonra keşke 600 lük mü alsaydım diye pişman olurmuyum diye aklımı çok karıştırıyor. :pr:

yakıt sarfiyatı olarak forumlardan edindiğim bilgilere göre
400 lük 5 lt civarı 600 lük 7 lt civarı

yakıt konusunda 400 lük iyi ama kasa ve ağırlık olarak aynı olduğu için
uzun yolda yakıtta fark etmez diyenler bile var

karar veremiyorum :salut:

kullanan arkadaşların daha iyi yardımcı olacağına inanıyorum. özelden telefonunu verirse arayıp bilgi almayı düşünüyorum.

(lütfen şu model daha iyi bide şuna baksan diye yorum yapmayın:cat:)

Benzini sorun değilse kesinlikle sw600.
Abs var bir kere:cat:

Bence 600 cc.Mesela benim makine 500 cc 40 hp gazı açtınmı kafa kaldırıyor ne kadar cc o kadar güç demek sonuçta yakıtı dert etmem diyorsan 600 cc.Çok ta yakmazlar çünkü full enjeksiyon aynı benim makine gibi km de şehir içi 135 şehir dışı 110 ykr yakar o güce bence çok değil genede sen bilirsin :cat:Bu arada Aprilia'yı incele derim tavsiye benden :cat:

bence sw400..
neden?
yakit farki aslinda daha fazla diye duymustum ve de genellikle sehir ici kullanacagin icin sw 400..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar